0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX)

Termékkatalógus
CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX) - Grafikai szoftver

Vélemények: CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX) témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX) megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Turnovflag
Értékelve: 2024. 02. 17., változat: CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX)
Hitelesített vásárlás
Ha már regisztrált a corel.com oldalon, akkor az adott eszközre történő telepítés után egy eszközön deaktiválhatja a licencet, majd az online fiókján keresztül újra telepítheti egy másik eszközre. Az engedély tehát állandó és átruházható.
Sok probléma, ami az X6-tal volt, amikor win 10-re váltottam, ebben a verzióban már a múlté.
A Corel Photo-Paint sokkal jobb, mint a korábbi X6-os verzió.
Top grafikus vektoros szerkesztő!
Számos különböző, nem Corel formátumú fájl betöltésének támogatása.
Exportálás számos formátumba, számos paraméterrel.
Az X6-os verzióhoz képest ez a win10-es verzió jelentősen lassabban rendereli a régebbi, összetettebb projektjeimet a CorelDRAW-ban (kb. 10000 objektum vagy több), és így minden alkalommal, amikor nagyítottam, körülbelül 1 másodpercet vártam az újrarendezésre, az X6-os verzió másodperc töredéke helyett, ami egy kicsit bosszantó és váratlan.
Nem támogatja az X5-nél régebbi verziók projektjeinek mentését, de ha nincs rá szükséged, mint például nekem. egy 20 éves Corel 9-et használó fickó számára ez nem számít.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ