Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Corsair Force Series MP510 4TB

Termékkatalógus
Corsair Force Series MP510 4TB - SSD meghajtó

Vélemények: Corsair Force Series MP510 4TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair Force Series MP510 4TB témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair Force Series MP510 4TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair Force Series MP510 4TB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Stanislav Gužák, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 12. 18., változat: Corsair Force Series MP510 4TB
Hitelesített vásárlás
Nagyon becsaptak, mert több mint 600 eurót akartam befektetni egy hosszú élettartamú SSD-be, végül egy szuper drága M2 SSD-t kaptam, amely néhány másodpercnyi másolás után 1TB/s-ról kb. 43MB/s-ra esik vissza, és a notebook újraindítása után sem gyorsul. Csak ha hideg van. 3 különböző M2 SSD-lemezem van, és csak ez a meghajtó lassul le így. Amikor például egy 300 GB-os vagy nagyobb méretű kameráról másolok videóanyagot, a másolás az elején szupergyorsan megy, majd néhány másodperc múlva lelassul, és csak 40-45 MB/s sebességgel megy, és néha több órát vesz igénybe a másolás. Például 300 GB anyag másolását is teszteltem a laptop egy másik SSD-re - ez gond nélkül ment, majd a belső SSD-ről erre a belső SSD-re történő másolás ugyanolyan, mint az USB-kábelen keresztül történő másolás. 1 GB/s sebességgel indul, és néhány másodperc múlva 50 MB/s-ra lassul. Sajnos ez a termék nem küldhető vissza, mert működőképes, és az, hogy másoláskor lelassul, nem tekinthető termékhibának. Még a klasszikus pörgős HDD-k is gyorsabbak ennél a selejtnél, mert állandó 150MB/s!
Valószínűleg túlmelegszik az összes adat másolásakor.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 2 - Nové Městoflag
Értékelve: 2021. 11. 06., változat: Corsair Force Series MP510 4TB
Hitelesített vásárlás
úgy működik, ahogy kell
ez csak TLC és nem MLC, de 4TB MLC-ben valószínűleg nem elérhető itthon: -/
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ