Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black

Termékkatalógus
Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black - Számítógépház

Vélemények: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black témával kapcsolatban? Nálunk 24 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
50 490 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Deutschlandsbergflag
Értékelve: 2024. 01. 13., változat: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Hitelesített vásárlás
Sehr gut
0 ×Jelentés
Milan, Prachaticeflag
Értékelve: 2024. 01. 07., változat: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Hitelesített vásárlás
Szép megjelenés - nagy - masszív
Porszűrők Üveg előlap
RGB hub
design
légáramlás
csendes
Sajnos csak 2 pozíció 3.5'
Sajnos csak 2 pozíció 2.5'
0 ×Jelentés
Michal, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2023. 11. 12., változat: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Hitelesített vásárlás
Remek kinézet
Porszűrők Üveg előlap
NIC
0 ×Jelentés
Jaroslav, Plzeň 1flag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés
Tágas
Szép megjelenés
0 ×Jelentés
Vásárló, Tatabányaflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Hitelesített vásárlás
Beszerelt 3db SP120 RGB ELITE ventilátor + node core
A hozzá járó ventilátorok kiválóak, halk és szép
Rengeteg kábel van a gépem hátuljában, mégis simán fel tudom rakni a hátsó oldalát
Előző gépházamhoz képest legalább 10 C°-al hűvösebb a GPU-m ebben
Érezni rajta, hogy minőségi, prémium termék
Az nincs
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 12. 25., változat: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon jó gépház, csak ajánlani tudom.
Ez egy nagyon szép gépház, a Corsair ICue alkalmazással lehet vezérelni benne a már eleve beépített ventik színeit. A szellőzése is nagyon jó én felülre be tudtam rakni egy 280mm-es aio hűtőt. A videókártyát pedig vertikálisan is engedi elhelyezni, ami magát a kártyát és a PCI slot-ot sem terheli meg.
Hajlékony oldallap. Véletlenül elhajlítottam …
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 07. 20., változat: Corsair iCUE 4000X RGB Tempered Glass Black
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Elsőként a kinézet volt fő a szempont, illetve hogy RGB világítással rendelkezzen a ház. Továbbá a méretek, hogy minden kényelmesen elférjen benne, és persze a légáramlás ami a meleg levegőt könnyen ki viszi a házból. Végül az ár sem volt elhanyagolható, mert ebben az árkategóriában szerintem, egy igen jó választás. A fő elvásárok ezek voltak, és a ház teljesíti ezeket. Amúgy ha valaki ilyen gépházat vesz akkor hátra is olyan ventilátort vegyen mint ami elől van, (iCUE SP120 RGB ELITE Performance) mert az elsőknek kontrasztosabb a színe, és szebb is. Persze árban duplája a iCUE SP120 RGB PRO Performancenak, de aki nem rövid távra veszi a házat, annak szerintem megéri kicsit többet adni érte. Illetve egységes lesz a gépház szine. Csak SP szériás ventilátort vegyél, lásd a negatívumnál.
Az RGB világítás, és a design ami fő szempont volt. Méretei miatt nagyon kényelmesen szerelhető. Sok minden elfér benne, és egy mai nagyobb méretű GPU se okoz neki gondot.
A ház minőségére nem lehet panasz, mert tényleg érződik, és látszódik rajta, hogy nem az olcsó kategória, és a márka se az alsó polcról van. Amit meg kell említeni, mert nagyon sok gyártónál előfordul, az a sorja, ami szerencsére ennél a háznál egyáltalán nincs. Szerelhetősége is könnyű, mert nagyon jó és ötletes megoldásokkal tervezték meg a házat.
A ház oldalsó részében ahol a kábelek futnak, kényelmesen el lehet vezetni azokat, és semennyire nem fog látszódni magában a házban, így ez plusz pont. Az előlapi panel könnyen levehető, így a tisztítása nem fog gondot okozni. A tetején egy mágneses „szűrő” van, így azt még szerelni sem kell, csak egyszerűen le emelni róla. A ventilátorok szépen világítanak az elejében és az ICUE programban is nagyon sok lehetőség van beállítani a szineket.
A kialakítás és az egész ház, egészében megfelel a mostani trendnek, így akinek tetszik ez a design az nyugodtan vásárolja meg a házat, viszont….
A fekete leves most jön, amire egyáltalán nem számítottam. Nem szeretném nagy dobra verni a dolgot, mert minden termékben lehet hiba, még a drágábbakban is, csak szeretném tudatni azzal, hogy aki ilyen PC házat vesz (esetleg hasonlót) , annak felmerülhet ilyen probléma. Az összeszerelés után két napig működött a legfelső ventilátor RGB világítása, de maga a ventilátor forgott, csak a világítása romlott el. Eleinte azt hittem, hogy én rontottam el az összeszerelést de kiderült, hogy nem. Elől három darab „Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Performance” típusú ventilátor van. A corsair support állítása szerint az RGB LED-ek tudnak meghalni ebben a típusban. Erre vonatkozóan semmit nem találtam róla az interneten, de biztos így van, mert nekem 2 nap után nem működött.
Itt szeretnék egy kitérőt tenni arra, hogy a gépházba lett +1 ventilátor vásárolva, ami a ház hátsó részébe került, hogy kiszívja a meleg levegőt, mert csak elől van 3db ventilátor gyárilag.
Így a termék 3+1 ventivel lett vásárolva. A Corsairnek több fajta RGB vezérlője van, aminél nagyon kell figyelni hogy a ventilátorokból melyik szériát kezeli le (LL, QL, HD, ML, SP, SP RGB ELITE) ebben a házban az SP széria kezelhető vele. (Ja és persze egy vezérlőbe csak egy fajta típusú ventilátort lehet bekötni, mert több fajtát már nem kezel le, de szerencsére a 2 fajta SP-t igen, csak pl egy ML-t és egy QL-t nem…) A pluszban vásárolt hátsó ventilátor pedig „Corsair iCUE SP120 RGB PRO Performance” és itt volt a napokig tartó fejvakarás, hogy vajon a ventilátor azért nem világít mert más az SP120 RGB PRO Performance és a SP120 RGB Elite Performance, és a vezérlő nem kezeli le, vagy valóban rossz a világítás. Végül az utolsó opció volt, de erre 1 hetem ment rá.
Ami nagyon lényeges, hogy a vezérlőbe csak egymás mellé szabad kötni a ventilátorok csatlakozóját a vezérlőbe, mert ha egy slot kimarad akkor már a következő ventilátor nem világít.
Természetesen a garancia élt, de az egész gépházat vissza kellet volna küldeni ami nagyon sok plusz munka, és idő lett volna, így ezzel a lehetőséggel nem éltem, és felvettem a kapcsolatot a Corsair supportal, ahol további másfél hetes levelezés utána elfogadták a panaszom, és akkor vissza is küldhettem volna Hollandiába az 1db hibás ventilátort, és ki is cserélik nekem. Természetesen saját költségen a visszaküldést amit akárhány weboldalon kiszámoltam, legalább 6-9e Ft közötti összeg jött ki, míg itthon az új ventilátor 7-8e Ft… Hozzáteszem, hogy ami elromlott ventilátor, annak a cikkszámára keresve elég sok találat volt, csak éppen fekete színben alig beszerezhető a termék, illetve ha sikerül mint végül nekem is, akkor cirka 2 hetet kell rá várni, mert nem sok helyen van készleten, és külföldről rendelik be. Így jelenleg a 4. ventilátor ami nem világít, a gépház tetejébe van beépítve, ami felül nyomja ki a levegőt. Végülis működik csak nem világít.
Egy apróság van mint negatívum:
Az üveg lap kaphatott volt egy zsanért, plusz lehetne világosabb is, mert így szinte csak a ventilátorok látszódnak, a többi ki nem világított alkatrész nem igazán látható így.
Félre értés ne essék, nem azt írom hogy rossz a gépház, de szeretném jelezni, hogy aki Corsair terméket vagy Corsair RGB-s terméket vásárol, olvasson utána mindenképp a típushibának, vagy annak hogy milyen problémája lehet a terméknek, hogy megkímélje magát a több hetes idegeskedéstől, és plusz költségektől. A Corsai hivatalos fórum sokat tud segíteni.
Ezt leszámítva a gépházat ismét megvásárolnám, akár saját részre is, most hogy már tudom mire kell figyelni, és ettől függetlenül fogok Corsair terméket vásárolni, mert jó minőségűek, csak résen kell lenni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ