0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red - US

Termékkatalógus
Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red - US - Gamer billentyűzet

Vélemények: Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red - US

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red - US témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red - US termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red - US megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Bratislava - Petržalkaflag
Értékelve: 2022. 03. 03., változat: Corsair K70 TKL CHAMPION Cherry MX Red - US
Hitelesített vásárlás
Ezt a billentyűzetet a helyszűke miatt és a Corsair K57 cseréjeként vettem, és azonnal meglepődtem, hogy milyen kicsi és ideális számomra. Mivel egyáltalán nem használok numerikus billentyűzetet, megvagyok nélküle is (ez szokás). ez egy Corsair márka, szóval nagyon jól van elkészítve. kicsit drágább az ár a régi billentyűzethez képest ahol volt numerikus billentyűzet + 5x állítható billentyűzet de ez nem akkora probléma. Nekem van egy szuper hangerő állító görgője. A gépelési billentyűk sokkal zajosabbak, de játék közben ez egyáltalán nem probléma. cserélhető gombok W, S, A, D, Q, E amelyek szép formásak és fémes színűek. A billentyűzethez vettem egy iCUE Nexus panelt is, az Alza infói szerint ott kellett volna passzolnom, de nem volt igaz, a tartó csak az MK2 Cherry-n van, de amióta én találtam ki, beült. le, mint a kesztyű: D
kis méretek, aki nem használ sz. billentyűzet
Corsair minőség
kivehető gombok a WSADQE lejátszókhoz
görgős hangerőszabályzó
talán csak hangosabbak a billentyűk szövegírás közben, de ez nem olyan rossz, ha elsősorban játékra vásárolják
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ