0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Corsair XENEON 27QHD240

Termékkatalógus
Corsair XENEON 27QHD240 - OLED monitor

Vélemények: Corsair XENEON 27QHD240

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair XENEON 27QHD240 témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair XENEON 27QHD240 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair XENEON 27QHD240 megvásárlása után te is írsz értékelést.
434 090 Ft
Raktáron 4 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
RGB nélkül
USB hub
Képminőség
OLED kontraszt
G-Sync stroboszkópia (V106 firmware)
0 ×Jelentés
Michal, Tepliceflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
Eddig teljes megelégedettséggel. A kép pontosan olyan, amilyenre számítottam, röviden OLED. A QHD felbontás épp elég ahhoz, hogy ne kelljen a HW a magasabb tízezres nagyságrendben. Mind a PC-s, mind a PS5-ös játékok teljesen új dimenziót nyernek a HDR segítségével, és olyan dolgokat veszel észre, amelyekkel korábban nem is törődtél, vagy nem is láttál. És ez magában foglalja a hibákat is: ) Sokáig gondolkodtam rajta, mert lássuk be, ennyiért már egy menő 55 colos tévét lehet kapni, és kis szerencsével OLED tévét is. De számomra, és különösen számomra, nagyon megérte. A monitor gyönyörű kialakítású, gyönyörűen és finoman forgatható és dönthető, amíg szinte emlékeztet az Apple kijelzőjére, ahol abszolút szerettem a gyönyörű, szinte varázslatos billentést. A portválaszték elegendő, 4x USB 3 port több, mint amire számítottam volna. Az Ethernet is jó lenne, de az inkább a munkahelyi monitorokon lesz látható, nem pedig a játékmonitorokon. Este a kép szépen elnémul, hogy ne veszítse el a szemét, a színek melegebb tónusokba dobódnak, itt őszintén szólva nem tudom, hogy a monitor csinálja ezt, vagy maga a Mac, de tekintve, hogy a Mac általában nem támogatja a külső monitorokon, hacsak nem a sajátja, azt mondanám, hogy a monitor csinálja ezt magától, ami nagyszerű. Mindenesetre AJÁNLOM.
Kép
Minőségi kivitelezés
Csatlakozók széles választéka
Könnyű kezelhetőség
Néhány műanyag alkatrésztől eltekintve az egész alumíniumból készült.
0 ×Jelentés
Lukáš, Plzenflag
Értékelve: 2024. 01. 02., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
Igazán nagyszerű kép
Ára
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
Abszolút végső gyors válasz és sima kép
Érzékelő a menü visszahívásához
A G Sync használatakor a kép villódzik - sötétebb jelenetekben, világos elemekkel, például szöveggel stb. Nvidia 546.01-es illesztőprogrammal tesztelve.
0 ×Jelentés
Martin, Chlumec nad Cidlinou IIIflag
Értékelve: 2023. 09. 15., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
A monitor modern, ezért firmware-frissítésre van szüksége, ehhez a modellhez az USB-C hubon keresztül kell csatlakoztatni (jobbra fent, fehér ikon), és futtatni kell az exe https://www.corsair.com/ww/en/p/monitors/cm-9030002-au/xeneon-27qhd240-27-inch-oled-2560x14400-240hz-gaming-display-cm-9030002-au
Az OSD célkereszt van egy pont opció, ami végtelenül jobb, mint az előző ASUS, amely egy hatalmas célkereszt volt
Meglepő módon még USB-C-n keresztül is képes 1440@240 HDR-t biztosítani.
Az OSD érzékelő egy nagyszerű dolog
Úgy tűnik, nem lehet csökkenteni a fényerőt HDR módban, ami egy kicsit zavar engem.
A monitor maximális fényereje alacsonyabb, mint az ugyanazon a panelen alapuló másik két változaté, de ez nem probléma, 35%-os fényerővel dolgozom, és elégedett vagyok.
Az iCUE nem támogatja, még akkor sem, ha a Corsair szeretné meggyőzni Önt, hogy igen, az FW frissítés közvetlenül EXE-n keresztül szükséges, nem az iCUE-n keresztül!
Megesküdtem volna, hogy az FW 1.01, amellyel a monitorom érkezett, sokkal rosszabb képminőséget biztosít, mint az 1.03, frissítésre van szüksége.
0 ×Jelentés
Tomáš, Písekflag
Értékelve: 2023. 08. 09., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
gyönyörű színek
matt
stabil állvány
nagy teljesítményű tápegység a perifériákhoz (usb-c PD)
jól elkészített csomagolás (könnyű összeszerelés még 1 személy számára is)
egy érzékelő, amely megjeleníti a tengelyt, ha a kezünket alatta meglengetjük.
lehetséges ár
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 07. 14., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
Ez a monitor az LG W-OLED 27" QHD panelt használja, mint az Asus modellben vagy az LG "eredeti" modelljében. Ezzel szemben feláldoz némi maximális fényerősséget a tartós képmegőrzésre kiterjedő kiterjesztett garanciáért (ún. beégés) és 0 hibás képpont garanciája. Szerintem ez sokkal fontosabb, mint az, hogy 200 helyett 300 nittel rendelkezzünk. Design szempontjából ez egy nagyon elegáns és kompakt monitor, az anyagok kiváló minőségűek, a láb fém, a zsanér edzett műanyag. Sehol semmi nem nyikorog, hacsak nem ütközik az asztalra, határozottan nem inog vagy ilyesmi. Csak a megfelelő minőségű kivitelezés, amit egy drága tárgytól elvárna. Valószínűleg nincs értelme túlságosan részletezni a képminőséget, bárki számára, aki látott már OLED kijelzőt, egyértelmű, hogy nincs jobb - a pixelek önfénylőek, így egyedileg szabályozzák fényerejüket és színüket. A kontrasztarány tehát lényegében korlátlan, mivel a pixel minimális állapota "0" (kikapcsolt), a Corsair 1,5 millió az egyhez értéket ad meg. A HDR tökéletes, és egy ilyen kis képernyőn az alacsonyabb fényerő egyáltalán nem számít, sőt, legalább nem égeti a szemgolyóidat este. Kellemesen meg fog lepődni az igazán átgondolt funkciók és csatlakoztathatóság - ez a monitor nemcsak HDMI és DP portokkal rendelkezik, hanem két USB-C és egy csomó USB-A porttal is, beleértve a gyors tápellátást (ezért is olyan masszív a táp "tégla", 180W, bár a monitor ennek a töredékét fogyasztja). USB-C-n keresztül gyorsabban tölti a telefonomat, mint az eredeti töltő. Az OSD kifinomult, hála az égnek, hogy gombokkal és joystickkal vezérlik, nem pedig hülye érintőpadokkal, és ha a kezed a monitor alá teszed, pontosan mutatja, hogy hol van az egyes gombok helye. Tökéletes funkció, végre valaki gondolt rá! Nálam az egyetlen probléma a villogás, amikor a GSync aktív néhány játékban, de ez eddig pontosan két játékban fordult elő, egyébként nincs gondom. A GSync kikapcsolása megoldja a problémát, remélem az nvidia/Corsair hamarosan tesz valamit ez ügyben. Összességében az LG W-OLED-jének ez a változata véleményem szerint valószínűleg a legjobb, a legtöbb zenét kapod elég ésszerű pénzért, és az egyetlen kompromisszum a kissé alacsonyabb fénysűrűség és az olyan "játék" hülyeségek hiánya, mint az RGB-effektek. Ajánljuk.
OLED
Jelentősen olcsóbb, mint az Asus változat
3 év garancia, beleértve a beégést is.
Elegáns és szigorú design, nincs hülye RGB.
Nagyszámú port és fantasztikus energiaellátás.
OSD és OSD jelzés.
A tesztek szerint alacsonyabb fényerővel, mint az Asus verzió, valószínűleg a garancia miatt. Ha azonban nem akarsz vele a napon lenni, akkor ez tényleg nem számít.
Születési fájdalmak a GSync villogása formájában néhány játékban (annak ellenére, hogy a monitor az nvidia által GSync-kompatibilisnek minősített).
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: Corsair XENEON 27QHD240
Hitelesített vásárlás
Jelenleg az Nvidia illesztőprogramok támogatása nagyon gyenge, valószínűleg azért, mert ez egy új termék. A G-SYNC támogatás az 536.23-as verziójú illesztőprogramban található. A G-SYNC őrülten villog sötét jelenetekben, egyes alkalmazások villognak, amikor az egeret az ablak fölé mozgatod. Meglátjuk, mennyi időbe telik, amíg az Nvidia kijavítja.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ