Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus

Termékkatalógus
Creative Sound BlasterX AE-5 Plus - Hangkártya

Vélemények: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creative Sound BlasterX AE-5 Plus témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creative Sound BlasterX AE-5 Plus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creative Sound BlasterX AE-5 Plus megvásárlása után te is írsz értékelést.
59 890 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Jakub, Lanškrounflag
Értékelve: 2023. 06. 29., változat: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Hitelesített vásárlás
minőség
szoftver
Ára
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 10. 30., változat: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Hitelesített vásárlás
Ezt a kártyát kétségbeesésemben vettem, mivel manapság lehetetlen ésszerű külső USB vagy belső hatcsatornás hangkártyát kapni, valamint optikai úton nem lehet a legtöbb esetben két csatornánál többet továbbítani. Egy olyan, a kártyára integrált eszközt akartam kicserélni, amely masszívan zavarja (különösen a grafikus kártya) és pl. a CAD-ben való munka mindenféle zajok, fröccsenések, csikorgások, sípok, sípok, zúgások stb. szimfóniája. Ez a hangsáv kicsit kevésbé torzít (szerintem körülbelül 50%-os csillapítással), így javulást jelent, de az áráért többet vártam. A készülékfedélben lévő RGB LED-világítás, ami valószínűleg a kártya ilyen szintű árazásának is az oka, egy zárt, átlátszatlan PC tokban nem nagyon értékelhető, viszont a tartozékként mellékelt 10 LED-et tartalmazó csík használható (nagyra értékelem, hogy a klasszikus ragasztócsík mellett mágnesek is vannak rajta). A vezérlő SW-ben ezután beállíthatja a fény színét és intenzitását. Az előre beállított "minták" statikusak, azaz. nem reagálnak a hangokra. Az "aurora" mód, amely állítólag adaptív/reaktív, valószínűleg csak (néhány) játékra reagál, amelyeket nem próbáltam.
Játszott
A LED cirkusz kikapcsolható
Külső szalag használható finom éjszakai világításhoz
LED cirkusz növeli az árat
Gyenge árnyékolás
0 ×Jelentés
Vásárló, Lázně Toušeňflag
Értékelve: 2022. 09. 24., változat: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Hitelesített vásárlás
Egy másik SB 1500 Z hangkártya után erre az SB AE 5+ hangkártyára váltottam pc játékhoz és nagyon jól működik és kompatibilis a Z906 Logitech hangszóróval (ajánlom) 122 db-on játszik, szóval a szomszédok mindig ütnek a mennyezet egy seprűvel megnyugodott. Egy idő után a kártya elkezdett repedni, furcsa hangokat hallatni, és nem lehetett hallgatni. Később rájöttem, hogy a Creative-től csak az első driver stabil, a következő frissítéstől már nem működik, vagy a recsegésre mindig meg lehet találni a megoldást vagy a gyors fejhallgatóra váltás, vagy a bitek 24-ről 16-ra való csökkentése. Nem látom, de megosztotta az analóg vagy optikai csatlakozások csatlakoztatásának minőségét teljesen mindegy, csak basszus, sztereó és surrond hallható, de részletesebb hangok, már nem (Üvegtörés, szilánkok hullása a földi, néma léptek a hangszóróból. stb.)
- Minőségi AE 5+ hangkártya PC játékokhoz
- Logitech Z906 hangszóróhoz passzol
- RGB világítás
- Ár
- Instabil legfrissebb illesztőprogramok frissítés után, a piac hangja összeomlik, és furcsa recsegő hangot ad.
- Csak a kreatív első illesztőprogramja jó, és nem frissül
- Összetett vezérlők és beállítások
- Molex kábelhez kell csatlakoztatni, az RGB szalag és a háttérvilágítás miatt
- Az optikai kábelen nincs digitális hang, így nem mindegy, hogy analóg vagy optikailag csatlakozik
0 ×Jelentés
Michal, Litoměřice Předměstíflag
Értékelve: 2022. 09. 07., változat: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Hitelesített vásárlás
Teljes különbség a ROG Strix x570 hangdobozához képest, én Epos GSP600 fejhallgatót használok, és a játékok hirtelen teljesen más dimenziót kapnak. Tiszta hangot adott, nincs zaj.
kiváló hangzás
kezdeti telepítési problémák, a kártya nem észlelhető, csak teljes PCIe-ben
0 ×Jelentés
Miroslav, Novákyflag
Értékelve: 2022. 02. 18., változat: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus
Hitelesített vásárlás
Nem hinném el, hogy ekkora különbséget hoz egy közönséges fedélzeti soundboardhoz képest (igaz, egy rendes X570-es alaplapon), a hangszórókat még nem próbáltam, de a fejhallgató rusztikus stílusban kelt életre, még a pontnál is, nincs torzítás. semmi, csak tökéletesen tiszta hang, domb beállítási lehetőségek, nagyszerű
irreális hang
semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ