Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: CREMESSO VIVA B6 Dark Petrol

Termékkatalógus
CREMESSO VIVA B6 Dark Petrol - Kapszulás kávéfőző

Vélemények: CREMESSO VIVA B6 Dark Petrol

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CREMESSO VIVA B6 Dark Petrol témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CREMESSO VIVA B6 Dark Petrol termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CREMESSO VIVA B6 Dark Petrol megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Prahaflag
Értékelve: 2022. 10. 31., változat: CREMESSO VIVA B6 Dark Petrol
Hitelesített vásárlás
Már van tapasztalatom ezzel a márkával. 6 éve van egy Cremesso Uno gépem, ami gond nélkül szolgált, remek kávét főzött és még mindig működik, bár nem úgy, ahogy elképzeltem. Így hát cserét kerestem, és a választás ismét a Cremessóra esett. Eredetileg egyáltalán nem tetszett ez a kék, és egy másik, alacsonyabb kategóriájú modellt választottam ebből a márkából. De aztán újra ránéztem erre a Viva B6 sötét benzines modellre, és azt gondoltam, kék, na és? Miért nem? ) Jobb termékfotókra lenne szükség, mivel a kávéfőző szép, és a valóságban jobban néz ki, mint a képeken. A kék sötétebb, és illik a fekete kiegészítőkhöz. Az eredetileg kívánt modellhez képest van egy extra érzékelője a vízszintre, illetve egy figyelmeztetés, hogy a kávéfőzőt meszteleníteni kell. A kávé, ahogyan azt a Cremes-től megszoktam, nagyszerű. Szép hab, szín, illat és erős íz, mint egy kávézóban. (Néha még olyan jó eszpresszót sem kapok, mint amit otthon készítek: ) ) Az ár/minőség arány 10/10, és ezért az árért ez egy Must Have! Persze, a Cremesso-hoz nem mindenhol van kapszula, mint a konkurens Nespresso esetében, de személy szerint nem változtatnék..: )
design (sokkal jobban néz ki a valóságban, mint a fotókon) Kék/ Sötét Petrol
a vezérlőkar matt fekete fémből készült: ) 19 bar a nagyszerű eszpresszóhoz kompakt méret jelzi, hogy a gépet meszteleníteni kell 3 gomb a ristretto, espresso és lungo gombokhoz érzékelő a tartályban lévő elegendő vízszinthez 15 másodpercen belül felmelegszik automatikus készenléti előmelegítő funkció az erősebb eszpresszóhoz és ristrettóhoz (a kávé 2x folyik egy kis szünettel).
kapszulák alumínium nélkül, elfogadható áron ez Cremesso így nagyszerű kávé: ) nagyszerű ár a kedvezmény után
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ