AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: D-Link DIR-X1530

Termékkatalógus
D-Link DIR-X1530 - WiFi router

Vélemények: D-Link DIR-X1530

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) D-Link DIR-X1530 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) D-Link DIR-X1530 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) D-Link DIR-X1530 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 290 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 26., változat: D-Link DIR-X1530
Hitelesített vásárlás
Router
Nehézkesen beállítható
0 ×Jelentés
Richard, Prahaflag
Értékelve: 2023. 10. 11., változat: D-Link DIR-X1530
Hitelesített vásárlás
Szükségem volt egy fali házikó routerre és AX WiFi-re, ez volt a választásom a teljesítmény/ár arány alapján. Meglepett, hogy milyen nagy a router beállítási menüje, mégis viszonylag könnyű megtalálni és beállítani az alapokat. A WiFi teljesítménye az elvárásoknak megfelelő, és a következő helyszínt egy második egységgel fedeztem le. Az egységek egyetlen hálós hálózatként működnek, de egy új egységet az ügynök beállításain keresztül kell beállítani, és akkor az összes beállítás már automatikusan átkerül és beállítódik. Előnye, hogy a kábeles kapcsolat meghibásodása esetén a készülék közötti WiFi-kapcsolat sávszélessége megválasztható. Kihúztam a kábelt, és egy idő után a WiFi ismét működött, miután újra csatlakoztattam a kapcsolatot. A kábel visszaküldésekor nem volt észrevehető kiesés. Az egész hálózat eddig megbízhatóan működik.
Részletes beállítások és statisztikák
Elégséges WiFi
Működő háló
Ár/teljesítmény
Kisebb kialakítás
Falra szerelés
Automatikus WiFi keresés az optimális sávszélesség beállításához
Értesítés új firmware-ről
Nincs alkalmazás
0 ×Jelentés
Luboš, Měnínflag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: D-Link DIR-X1530
Hitelesített vásárlás
Véleményem szerint a terméket elsősorban az orosz nyelvű piacokra szánják, mivel a részletes dokumentáció (EN és RU nyelven) csak az orosz d-link szerverről tölthető le. A termékkel kapcsolatos videók a Youtube-on szintén többnyire orosz nyelven. A router és a fő WiFi vezérlő beállítása kábelen és PC interfészen keresztül minden probléma nélkül, bár a google store alkalmazás nem működött. Az interfész számomra eléggé zavaros, és talán a régebbi DIR-80X jobb volt. Tisztességes lefedettség, de nem elegendő egy nagy házban, ahol egy hálózatot részesítek előnyben. Ezért egy második hozzáférési pontot is létrehoztam a hálós hálózaton belül. A backhaul két lehetőség közül választhat (2,4 és 5 vagy hálózati kábel). A hálózati kábelkapcsolat ellenére azonban az egyik hálózat mindig a backhaulhoz van rendelve, még a legújabb firmware-verzióban is. Ezt figyelembe véve nem értékelem egy pár ilyen eszközt teljes hálós rendszerként. Önálló útválasztóként jó, de az áráért jobbakat is találhat.
minőségi router elég jó lefedettséggel
egyszerű telepítés
lehetőség egységes wifi lefedettség (mesh) létrehozására
Lehetetlen 2, kábellel összekapcsolt mesh router használata, még akkor is, ha a gyártó ezt így nyilatkozza (az egyiket backhaulra használják, még akkor is, ha kábellel van összekötve).
a dokumentáció gyenge elérhetősége (részletes utasításokat csak az orosz d'linku szerveren találtam)
mobilalkalmazás nem működik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ