Vélemények: DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke

Termékkatalógus
DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke - Irodaszék

Vélemények: DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Radim, Kladnoflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke
Hitelesített vásárlás
nagyon szép modern szék
számos beállítás
közepes figurákhoz
textil, légies, tároló
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 17., változat: DALENOR Meteor, ergonomikus, hálós, szürke
Hitelesített vásárlás
Szükségem volt egy új irodai székre, és ez mind megjelenésével, mind funkcióival lenyűgözött. Vakvásárlás volt, de azt mondtam magamnak, hogy minden irodai széknek jobbnak kell lennie, mint a klasszikus fából, amit most használok. Ennek azonban az ellenkezője igaz volt. A szék egyáltalán nem jött be nekem. Nagyon rövid volt az 1,90 m-es magasságomhoz, és fejtámla nélkül kellett használnom. Az ágyéktámasz is nagyon amatőr. Ez csak egy műanyag darab, ami nem is tart szorosan, ezért mindig csavarodik, majd a felső széle a csípőhöz nyomódik, így ahelyett, hogy kellemes és előnyös lenne, kellemetlen és kontraproduktív. A fogantyúk előre-hátra mozgatása nem biztonságos, így mozgáskor, ha előre akarsz haladni, mindig előre csúsztatod a fogantyúkat, mert semmi sem tartja szilárdan. Utolsóként megemlítem, hogy a szék hálós és a közepe nincs megerősítve semmivel. Ezért az én súlyom és magasságom emberénél ez azt jelentette, hogy a szék hálójába dőltem. Elméletileg ez a szék egy kevésbé igényes és határozottan kisebb (mind súlyban, mind magasságban) személynek megfelelhet, de engem minden tekintetben csalódást okozott. 24 órán keresztül hagytam a széket, aztán elmentem visszavinni. Ilyen áron legalább ilyen színvonalat vártam volna.
A szék kinézetét és kialakítását tekintve jól néz ki
Egy 1,90+ magas személy számára a szék túl alacsony ahhoz, hogy fejtámlával használhassa
A karfákat semmilyen módon nem rögzíti az előre-hátra mozgást biztosító biztonsági berendezés, ezért erősebb elmozduláskor szabadon mozognak.
Az ágyéktámasz felső része megragadja a csípőt, és kényelmetlenséget okoz a kényelem helyett.
A hálónak nincs központi támasztéka - egy ~100 kg-mal nagyobb súlyú ember beleesik a háló közepébe
A 7000 CZK-nál nagyobb értékű széklet esetében a teljes feldolgozás nagyon rossz minőségű. 1000 CZK áron érthető és kívánható, de itt egy kompromisszumot nem ismerő 1 csillag.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ