Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Dell Active Pen - PN350M

Termékkatalógus
Dell Active Pen - PN350M - Érintőceruza

Vélemények: Dell Active Pen - PN350M

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dell Active Pen - PN350M témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dell Active Pen - PN350M termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dell Active Pen - PN350M megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Sobůlkyflag
Értékelve: 2023. 09. 15., változat: Dell Active Pen - PN350M
Hitelesített vásárlás
semmi
egyáltalán nem írja, hogy a toll nem kompatibilis az összes Dell inspiron laptophoz.
0 ×Jelentés
Vásárló, Ústí Nad Labemflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: Dell Active Pen - PN350M
Hitelesített vásárlás
Én vagyok egy zseblámpa - nem töltés tart elég sokáig
Gyönyörűen működik a windows 10/11 rendszerrel
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 06., változat: Dell Active Pen - PN350M
Hitelesített vásárlás
Vettem egy tollat az iskolában jegyzetelni, mert a tablet nem alkalmas informatikai iskolába. A tollat nem értékelném rossznak, összességében véleményem szerint a kidolgozás minősége nagyon jó, és a toll szilárdan működik a kézben. Igaz, a hegye kicsit szilárdabban ülhetne a testben, de nem bánom, és nincs sok hatása a használatra. De kicsit bosszantó, hogy a toll a hegyének megnyomásával aktiválódik, és nincs teteje a csomagban, ezért félek attól, hogy a toll folyamatosan aktiválódik, ha a hátizsákomban van. Kisebb hátrányom az is, hogy kerek formája miatt hajlamos az asztalra gurulni, és néha leesik az asztalról, ha kicsit megdől. Természetesen ez nem történik meg, ha jól helyezzük az asztalra. További apróság számomra az AAAA akkuk, amikkel ma már alig találkozik az ember, inkább a testben tárolt akkumulátort és a töltőcsatlakozós ceruzát választanám. Ennyi pénzért még így sem lehet panasz, elvégre egy olyan termékről van szó, amelyet inkább kiindulópontnak szánnak a ceruza használatának lehetőségéhez. Csak tesztelésre vagy nem túl igényes használatra, inkább gyors jegyzetírásra pdf dokumentumokba stb.
a kivitelezés minősége
kerek formája miatt hajlamos az asztalra gurulni
nincs teteje, és a hegy megnyomásával bekapcsolja a tollat
AAAA elemek
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ