Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Dell Slim soundbar - SB521A

Termékkatalógus
Dell Slim soundbar - SB521A - SoundBar

Vélemények: Dell Slim soundbar - SB521A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dell Slim soundbar - SB521A témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dell Slim soundbar - SB521A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dell Slim soundbar - SB521A megvásárlása után te is írsz értékelést.
22 690 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 07. 13., változat: Dell Slim soundbar - SB521A
Hitelesített vásárlás
Ahogy itt valaki írta, hogy nem jön ki a Win11-el, az tévedés, csak tudni kell, hogyan kell beállítani a hangot - csak ki kell kapcsolni a rendszerhangokat.
Apró, egy dedikált Dell monitoron a mágnesek elég szorosan tartanak, biztosan nem fog leesni, ha óvatlanul megérinti, elég keményen meg kell ragadnia, hogy elválassza azt.
USB kábel a hanghoz és a tápellátáshoz, megfelelő hosszúsággal
A hangzás meglepő a méretéhez és a tápellátás módjához képest, tiszta, de még egy átlag alatti intelligens ember sem várhatja el egy ilyen méretű készüléktől, hogy orgonazenét, japán dobokat vagy bombasztikus akciójeleneteket hallgasson a filmekben.
Természetesen működik más monitorokkal is, amelyek USB-vel rendelkeznek, csak egy kis 2 darabos https://www.alza.cz/hobby/tesa-montazni-oboustranna-paska-na-dlazdice-a-kov-100kg-m-d5780259. htm
0 ×Jelentés
Václav, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: Dell Slim soundbar - SB521A
Hitelesített vásárlás
Jól játszik
Nem foglal helyet az íróasztalon
Könnyen eltávolítható
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 03. 28., változat: Dell Slim soundbar - SB521A
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A teljesítmény éppen megfelelő a normál munkához és telefonhívásokhoz. Sajnos a Windows 11-ben probléma van a hang elnémításával. Ha elnémítom a hangszórót, akkor a sávban látom, hogy áthúzva van, és a hangok valóban leállnak. De amikor a Windows értesítés érkezik, a hang továbbra is hangosan szól. Hasonlóképpen, ha a Youtube a böngészőben van, elnémítom a hangszórót a Windows tálcán, majd új lapot nyitok a Youtube-on, a hang ismét megszólal, még akkor is, ha a hangszóró ki van kapcsolva.
Remekül néz ki.
Pont a megfelelő méret
Úgy tűnik, nem igazán értik a Windows 11-et.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2022. 07. 03., változat: Dell Slim soundbar - SB521A
Hitelesített vásárlás
Az itt illusztrációként szolgáló képek kissé félrevezetőek. Ha a képeken látható monitor >10“, minden rendben van. Tanulmányozza ennek a fasznak a méretének paramétereit a könyvjelzőben. Bárki, aki nagyon kompakt hangszórót keres, elégedett lesz. Csak USB-ről működik. Teljesítménye megfelel a méretnek, igazából csak alap használatra. Kis kézügyességgel bármilyen monitorra rögzíthető, még a Samsung „hajlított” változatára is. 4*-ot adtam volna, de készleten volt, mintha azonnal raktáron lenne, nincs raktáron a szállítónál és 2-5 napot vár, ezért 5*.
ez egy nagyon kicsi “készülék“
mint mindig az ár, idkyz.
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2022. 04. 26., változat: Dell Slim soundbar - SB521A
Hitelesített vásárlás
Csak c típusú csatlakozás esetén működik, mivel alapvetően egy USB-hangszóró, amely a monitor USB-elosztóján keresztül csatlakozik a laptophoz. Tehát magával a monitorral nem működik, így nem ad hangot a HDMI csatlakozáshoz. A hangminőség és a hangerő nagyjából olyan, mint egy átlagos laptop hangereje, így nincs sok értelme használni (ha a laptop hangszórói nem törtek el)
A mágneses rögzítés jó érzés és jól néz ki
A hangminőség elfogadható
Csak USB Type-C csatlakozással működik (HDMI esetén nincs hang)
Hangerőszabályzó nincs rajta
0 ×Jelentés
Tomáš, Ostravaflag
Értékelve: 2021. 03. 17., változat: Dell Slim soundbar - SB521A
Hitelesített vásárlás
alacsony teljesítmény
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ