Shop roku Effaclar

Vélemények: De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo

Termékkatalógus
De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo - Karos kávéfőző

Vélemények: De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo megvásárlása után te is írsz értékelést.
255 540 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db

Felhasználói vélemények

Jakub, PŘEROVflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szuper
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 5 - Zličínflag
Értékelve: 2024. 03. 04., változat: De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo
Hitelesített vásárlás
Persze nem egy profi kávéfőző, de igazán tisztességes eszpresszót tud készíteni. A gőzfúvóka is nagyon szép habot tud készíteni, csak lassabban indul be az első bekapcsoláskor. A gőzölőnek nincs forgókereke a gőz bekapcsolására és szabályozására, csak egy gombja van. Ez inkább egy olyan kávéfőző a kávé szerelmeseinek, akik szeretnek kísérletezni és játszani az őrlő beállításaival, az őrlés mennyiségével és hőmérsékletével. Mindez beállítható a kávéfőzőn. Ez természetesen azzal függ össze, hogy milyen intenzitású kávét használ, így ha más kávét használ, akkor az összes beállítást módosítani kell. Aki nem akar ezzel foglalkozni, az inkább egy olyan géphez nyúljon, amely egységes (nem feltétlenül rossz) kávét szolgál fel. A kivitelezés nagyon jó benyomást kelt bennem, a megjelenés szubjektív dolog, de ez egy nagyon szép kávéfőző. Alapvető tartozékok (pl. kar + 2 tál egy vagy két eszpresszóhoz, tampon, tejeskanna stb. ) a kávéfőzőhöz tartozik. Az egyetlen kis mínusz a gőzfúvókán kívül a kávédaráló alatti karos rögzítés lehet. Nem lehet használni, de az őrölt kávé könnyen leesik a karról. Személy szerint azonban nem látok benne nagyobb problémát, csakúgy, mint a gőzfúvókával kapcsolatos fenti kritikámban. A magasabb modell (amennyire a leírásból láttam) megteheti a hüvely nélkül. Szerintem a pénzéért tisztességes kávéfőző, én személy szerint el vagyok vele ragadtatva. Egy kis tapasztalattal és gyakorlattal biztosan jobb kávét tudsz készíteni, mint amilyet sok kávézó felszolgál.
Feldolgozás és megjelenés
Nagyon jó eszpresszót lehet vele készíteni.
Latte art
Egyértelmű kezelési és beállítási lehetőségek
Alap kiegészítők
Nem zajos és nem lassú
A gőzfúvóka lassabban indul be az első használat során.
Karos rögzítés a daráló alatt
0 ×Jelentés
Jarmila, Bílichovflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: De'Longhi EC 9255.T La Specialista Arte Evo
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Elégedett vagyok. Tökéletes őrlés és az ember egyszerűen nyer
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ