Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Denon AVR-S770H - fekete

Termékkatalógus
Denon AVR-S770H - fekete - AV-rádióerősítő

Vélemények: Denon AVR-S770H - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Denon AVR-S770H - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Denon AVR-S770H - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Denon AVR-S770H - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
281 890 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Jan, Osek u Rokycanflag
Értékelve: 2024. 04. 24., változat: Denon AVR-S770H - fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Dolby Atmos támogatással rendelkező, megfizethető árú erősítőt kerestem, és ez a gép úgy tűnik, hogy megfelel. Az Audyssey automatikus kalibrációja a mellékelt mikrofon segítségével nagyon jól használhatónak tűnik. A korábbi modellekhez képest úgy tűnik, hogy javítottak a hűtésen, és az erősítő szinte nem melegszik. Ha nem tévedek, ez egy 2023-as modell. Azt hiszem, még nincs okom panaszra.
Szinte nincs hő
Automatikus szobakalibrálás mikrofonnal
Dolby ATMOS virtualizációval együtt (5.1.2 hangzás)
4ohm hangszóró támogatás
0 ×Jelentés
Vásárló, Törökbálintflag
Értékelve: 2024. 03. 01., változat: Denon AVR-S770H - fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyon jól szól.
A 3 db 8K-s HDMI port teljes sebességű, szóval nem 24 Gbps-re limitált.
Elég gyors és részletes az OSD-je.
A kialakítása konvencionális, a készülék kijelzőjén minden szükséges infó megjelenik.
Apple TV 4K (3rd gen.) médialejátszóval használva a képkockasebesség váltás után (23,976 Hz / 24 Hz / 60 Hz) valamiért egy (szerintem felesleges) plusz HDMI handshake történik, ami a gyakorlatban a képernyőmód beállítását követően 1 mp-el kb. 1 mp-nyi fekete képernyőt okoz pluszban az Apple TV szokásos bénázásához képest, ami eleve több mp. (A 12 éves HDI Dune HD Base 3.0 médialejátszóval viszont nincs ez a gond.)
Az USB-ről történő MP3 lejátszás csak a mobilos HEOS appon keresztül vezérelhető teljes körűen, ami még mindig kicsit bugos. Anélkül a Shuffle és Repeat beállítások egyáltalán nem elérhetőek, csak Play/Pause, Next Track és Previous Track van, azok is csak a távvezérlő gombjaival. Viszont az album képeket rendben megjeleníti. Az USB tartalmának tallózása is csak a HEOS appon keresztül kényelmes.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ