Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér

Termékkatalógus
Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér - Mini hifi

Vélemények: Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
279 990 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Jan, Všestaryflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér
Hitelesített vásárlás
A külső bemenetről érkező hang nagyon rossz, ha összehasonlítom pl. Spotify track vs. ugyanazt a zeneszámot egy lemezjátszó lemezről, a különbség nagyon nagy. A régebbi berendezések jobban játszottak. Úgy tűnik, hogy a hang a közép- és magas tartományban valahogy megváltozik, mintha "le lenne vágva".
gyönyörű feldolgozás
könnyű kezelhetőség
a gyorsválasztás (három gomb) a tökéletes megoldás
PHONO/LINE/OPTICAL bemenet
HEOS alkalmazások
HASS kölcsönhatás. IO stb.
LINE/PHONO - a hang sűrűsödik, energia nélkül, nem számít, milyen hangforrást csatlakoztatok.
0 ×Jelentés
Jiří, Kunoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 02., változat: Denon RCD-N12 DAB CEOL - fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A Denon RCD-N12 mindent tud, sat. Van CryptoBox 650D vevőegységem, amelyhez a Samsung TV hdmi ARC-n keresztül csatlakozik, a Samsung TV Denon RCD-N12 optikai kábellel van csatlakoztatva - minden egyszerre van bekapcsolva egy távirányítóval - műholdvevő. Előnye a dimmelhető kijelző - 100- 0% fényerő, részletes és érthető cseh nyelvű kézikönyv. Egy másik plusz a tiszta HEOS alkalmazás, ismét cseh nyelven, a mobil vezérléshez, ahol minden szépen kéznél van, beleértve az equalizert is. A Denon AirPlay2 streameléskor kompatibilis más AirPlay2-kompatibilis hangszórókkal, esetemben az Ikea Symfoniskkal. A HEOS alkalmazásban lehetőség van a Deon és az Ikea Symf. egyidejű csatlakozásának kiválasztására, a disp. vannak csúszkák az egyes hangszórók hangerejének beállítására/ hasonlóan a sztereó egyensúlyhoz/ és természetesen van egy csúszka a végső hangerő beállítására is. A HEOS alkalmazásban kiválaszthatja, hogy az összes hangszóró aktív legyen, vagy kikapcsolja az egyiket. És a legfontosabb dolog a végén - a hangzás nagyszerű a Demand 9 hangszórókkal és az Ikea Symf-fel kombinálva. /Nekem csak egy/ még jobb., mélynyomó nem szükséges, bár a bemenet a disp., legalábbis az én ízlésem szerint... persze ez a hangtér méretétől is függ. stb. A HEOS alkalmazás nem csak a Spotify connect, hanem a Tidal connect és még sok mást is támogat, csehül van!, és könnyű megszokni... Energ. energiafogyasztás - a készenléti teljesítmény 0,4W, én 0,2W-ot mértem / valószínűleg egy kínai wattmérő pontossága /. A megadott teljesítmény 55W, én 12W-ot mértem! ...?, szóval nem tudom, teljesen elektromos laikus vagyok...Remélem a wattmérő rendben van- ellenőrzésképpen 76W-ot mértem a TV-nél, az rendben van.
Nem kapcsolnak ki az előlapon vagy a
Az előlapon a készülék vezérlésére szolgáló intenzíven háttérvilágított gombok/ kettő/ nem kapcsolhatóak ki vagy tompíthatóak, ami logikátlan, mert nagyon zavaró, ha sötétben hallgatjuk a készüléket tompított kijelzővel... a készülék készenléti üzemmódba kapcsolása után rendben van, teljes sötétségben- a hálószobámban van.
0 ×Jelentés
Alexandr, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 25., változat: Denon RCD-N12 DAB CEOL - fehér
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az egyetlen hátránya az ár, amely az előző generációhoz képest már elég magas. Másrészt, rengeteg új funkcióval bővült és (végre! ) lehetőség "banánok" csatlakoztatására a hangszóró csatlakozókhoz
Fantasztikus kis gép, amely egy nagy erősítő hangjával rendelkezik
Rengeteg funkció, beleértve a PHONO bemenetet, HDMI stb.
Lényegében egy teljes ALL IN ONE otthoni szórakoztató megoldás
A hangzás nem biztos, hogy High End, de az biztos, hogy nagyon tisztességes HiFi.
A HEOS alkalmazás tökéletes - mindent a kanapéról irányíthat a telefonjával: -)
Kicsit aggódtam, hogy ilyen gyerekjáték lesz. De nem, - nagyon jó kivitelezés és kivitelezés.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ