Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: DEV1S Wallhack fekete

Termékkatalógus
DEV1S Wallhack fekete - Monitor szemüveg

Vélemények: DEV1S Wallhack fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DEV1S Wallhack fekete témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DEV1S Wallhack fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DEV1S Wallhack fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
27 690 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: DEV1S Wallhack fekete
Hitelesített vásárlás
Azt hiszem, működnek
Nem funkcionális ház
Hosszú
0 ×Jelentés
Pavel, Plzeň 26flag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: DEV1S Wallhack fekete
Hitelesített vásárlás
Tudom, hogy a kék fényt blokkoló szemüvegeknek nem lehetnek tiszta lencséi, de a kedvezmény miatt úgy döntöttem, hogy kipróbálom a szemüveget. A szemüveg elvileg egész jól néz ki, kivéve a hosszú lábakat. Nem zavarnak a fejhallgató alatt, és egy idő után azt sem tudom, hogy a fejemen van. De alapvetően a kék fény szűrése miatt vettem meg őket, ami itt 10-15%-os szinten van (miután spektrométerrel mértem az LCD-monitor fényét). Amikor felvettem a kapcsolatot a beszállítóval, ő csak egy csomó dokumentumot küldött nekem a kínai beszállítójától. A dokumentumokból megtudtam, hogy a kínai beszállító nem is említi a kék fény blokkolását, csak a látható hullámhosszú spektrumban határozza meg a fényáteresztő képességet. Az egyetlen spektrum, amelyet blokkol, az UVB, az UVA blokkolása alapvetően minimális. A DEV1S eladója nem válaszolt az e-mailemre, de úgy tűnik számomra, hogy gyakorlatilag semmilyen információval nem rendelkezik a szemüveg állítólagos előnyeivel kapcsolatban. Még van pár napom a visszaküldésre, várom, hogy legalább addig kapok-e választ. Csak a szép feldolgozás miatt adok egy plusz csillagot.
Csodás design
Bugyi
A fejhallgató alatt nem bánom
70%-os kékfény-árnyékolás hazugság
A tok a hosszú lábak miatt használhatatlan.
Az eladó nem érti, hogy mit ad el.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 02. 29.
Helló, köszönöm az üzenetet. Továbbítottam a megkeresését az illetékes osztályra, akik felveszik Önnel a kapcsolatot, és mindent elintéznek Önnel. Szép napot - Jakub, Alza Expert.
Michal, Krnovflag
Értékelve: 2024. 02. 02., változat: DEV1S Wallhack fekete
Hitelesített vásárlás
A szemüveg jól megmunkált és nagyon jól néz ki. A fémszerkezet vékony, de meglepően tartós és szinte lehetetlen elhajlítani. A lábak mérete és rugalmassága szintén nagyon kényelmessé teszi a szemüveget. Kár, hogy nincsenek jobban megformálva és egy kicsit íveltek. Az üveg szinte egyenes, és az oldala feleslegesen kilóg. (És nagyon nehezen hajlíthatók maguktól, ami azt mutatja, hogy tényleg tudnak valamit tartani. ) A nonszensz a lábak hossza, ami talán több mint 15 cm hosszú. A gumivégeket egy kicsit meg lehet rövidíteni, de csak 14 cm-re, ami amúgy is túl sok egy nagy fejhez. A lábak abszurd hossza miatt használhatatlan a pofidery összecsukható tok, amelybe a szemüveg alapvetően nem fér bele erőszak nélkül. Ha nem lennének erősen leárazva, mint dobozolatlan termék, én is visszavinném őket.
Könnyű
Kényelmes
Meglepően tartós
Lehetett volna jobban megformázva
Nevetségesen hosszú lábak
Teljesen haszontalan és kicsi összecsukható tok.
0 ×Jelentés
Tomáš, Slavkov u Brnaflag
Értékelve: 2023. 08. 24., változat: DEV1S Wallhack fekete
Hitelesített vásárlás
Nem okoz olyan fejfájást, mint a DEV1S Cyclops
Nagyszerűen illeszkedik a fejhallgató alá ( HyperX Cloud II)
Tökéletesen betölti a célját, hosszú játék után a szemem egyáltalán nem fárad el, és a számítógép kikapcsolása után azonnal el tudok aludni.
Vékony lábuk van, de másrészt minden fejhez jól illeszkednek.
Ha nehezebb és jobb minőségű vázzal rendelkezne, nem tudom, hogyan ülnének a fejhallgató alatt. A két láb a végén nagyon kúpos, így nem férnek be a fejhallgató alá.
Csak kezelje a szemüveget rendesen, és sokáig kitart.
Nagyra értékeltem volna egy nagy üveg, mint a DEV1S Cyclops
Egyesek számára túl drágák lehetnek
0 ×Jelentés
Jiří, Březováflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: DEV1S Wallhack fekete
Hitelesített vásárlás
Jól működik, a szemem már nem fájt, még egy párás éjszaka után sem.
Működik
Még egy nagy fejre is illeszkednek, és nem fájnak.
Dioptria nélkül
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ