Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit

Termékkatalógus
devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit - Powerline adapter

Vélemények: devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit megvásárlása után te is írsz értékelést.
79 390 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kitűnően működik, társasházban az emeleten lévő lakásból továbbítja az internet kapcsolatot a pincében lévő helyiségekbe. A kapcsolat sebessége megegyezik nagyjából a lakásban mérhető sebességgel, az elektromos hálózaton történő továbbítás semmit nem lassít rajta.
Nagyon egyszerűen telepíthető, csak az azonos fázisra kell figyelni. Nálam a lakásban lévő dugaljak és a pincében-garázsban lévők nem azonos fázisra voltak kötve, ezért a pincébe menő vezetéket átkötöttük.
Az ára viszonylag magas.
0 ×Jelentés
František, Voticeflag
Értékelve: 2023. 09. 27., változat: devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Hitelesített vásárlás
Megoldatlan lefedettségi probléma
0 ×Jelentés
Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Hitelesített vásárlás
Már régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne az irodámban vezetékkel összeköttetés. Mivel van egy 1Gbit-es kapcsolatom és egy NAS a routerben, a lehető leggyorsabb PC-kapcsolat érdekel. <> Router. A WiFi6-zal való pillanatnyi működés kielégítő, mindkét irányban kb. 600Mbit-et húz, kiesés nélkül. De ismételten felfedezem a piacot, és kipróbálom, milyen új dolgokat lehetne használni. Ezek a Devolo adapterek nemrég jelentek meg, és papíron szép paramétereket kínálnak. De nem lehetnek messze a valóságtól. Mielőtt kiástam a vezetékeket a routerben és az irodában, kipróbáltam, hogy a két mellékelt adaptert ugyanabban a szobában a kézikönyvben leírtak szerint dugom be az ellentétes sarkokba - közvetlenül a falba, hosszabbítás nélkül. A párosítás több percig tartott, és kétszer kellett megtennem, mert az egyik adapter kifutott a 3 perces limitből. A második alkalommal működött. A csatlakoztatott laptop azonnal elkapta a hálózatot, a DHCP-n keresztül megkapta a konfigurációt az útválasztótól, és úgy tűnt, minden úgy működik, ahogyan kell. Amíg ki nem próbáltam a speedtestet. Nem vártam csodákat, de azt sem, hogy egy 2017-es házban egy modern elektromos hálózaton legfeljebb 90 Mbitet fog húzni. Egy 20m2-es szobában. A feltöltés nem haladta meg a 30 Mbitet. Fogalmam sincs, hogyan lehetne elérni akár ugyanazt a sebességet, mint amit bármelyik Wifi kínál. Még a régi 802.11n 2,4 GHz-es frekvencián is gyorsabb kapcsolatokat kínál, nem is beszélve a WiFi5-ről vagy akár a Mesh-sel ellátott WiFi6-ról. Nekem az áramütés. Ha nem írnának ilyen értelmetlen specifikációkat a dobozra és 1500 Kc-ért árulnák, akkor talán vészmegoldásnak jó lenne, ahol még a Mesh sem segít, de ennyi pénzért biztosan nem. Más termékek is hasonlóan működnek.
Valamiféle szitát fog létrehozni.
A valós működés egyáltalán nem felel meg a specifikációknak
Adapter mérete
A gőzölt eljárás
0 ×Jelentés
Zdeněk, Olomoucflag
Értékelve: 2023. 05. 19., változat: devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Gyors, a tényleges adatátvitel sebessége a vezetékek minőségétől függ, számomra kielégítőbb, mint más gyártóké, ahol ugyanazon a vezetéken az adatátvitel sebessége jelentősen alacsonyabb volt.
Eddig jól és megbízhatóan működik
elég drága
0 ×Jelentés
Martin, Klínyflag
Értékelve: 2021. 11. 11., változat: devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Hitelesített vásárlás
furcsa módon működik.
egyszerű beállítás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ