Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Dickie Rendőrségi Ford Transit

Termékkatalógus
Dickie Rendőrségi Ford Transit - Játék autó

Vélemények: Dickie Rendőrségi Ford Transit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dickie Rendőrségi Ford Transit témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dickie Rendőrségi Ford Transit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dickie Rendőrségi Ford Transit megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Mnichovice - Myšlínflag
Értékelve: 2021. 11. 09., változat: Dickie Rendőrségi Ford Transit
Hitelesített vásárlás
Az első darab élelmiszerfóliába csomagolva érkezett, és szivárgó elemekkel és rozsdás rudakkal. Panaszok Ok. Rendeltem egy másodikat, már a megfelelő fóliában, de a battlik ismét szivárogtak. De a fiamnak tetszik, így nem tudom visszavinni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ