Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Dyson V15s Detect Submarine

Termékkatalógus
Dyson V15s Detect Submarine - Álló porszívó

Vélemények: Dyson V15s Detect Submarine

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dyson V15s Detect Submarine témával kapcsolatban? Nálunk 26 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dyson V15s Detect Submarine termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dyson V15s Detect Submarine megvásárlása után te is írsz értékelést.
399 990 Ft 358 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Miroslav, Opavaflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: Dyson V15s Detect Submarine
Hitelesített vásárlás
A legjobb, amit megvásárolhat
0 ×Jelentés
Petr, Kladnoflag
Értékelve: 2024. 03. 28., változat: Dyson V15s Detect Submarine
Hitelesített vásárlás
Teljesítmény
Multifunkcionalitás
Akkumulátor
Ára
0 ×Jelentés
Jakub, Plzeň 1flag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Dyson V15s Detect Submarine
Hitelesített vásárlás
Teljes robbanás. A klasszikus vezetékes porszívók és a buta tömlők után áttértünk a 3in1-es porszívókra az Eta, a Rowenta és a Samsungtól a Dysonig, és őszintén szólva eszünkbe sem jutna visszamenni az olcsóbb márkákhoz. Porszívózza ki a szőnyeget egy Samsunggal 10k-re, majd fusson át egy Dysonnal, és nézze meg, mennyi gyűlik még össze. IGEN vannak speciális porszívók, különösen a Karcher padlómopot dicsérik és jó, de nem olyan komplex felszereltségű, mint a Dyson. A Dysonnál egy készülék, több fej, és már mehet is. Kemény és puha padlók porszívózása speciális fejekkel, felmosófejek a csempékhez, úszó padlókhoz stb., tartozékok a kárpitozáshoz, tényleg csak sokoldalú és pokolian jól működik.
Tökéletesen illeszkedik a kézbe, nagyszerűen kezelhető a fejeken lévő ízületeknek köszönhetően
Még a legnagyobb teljesítményen is 20 percig, automatán pedig több mint egy órán át működik.
Tökéletesen megtervezett fejek. Kefék anti-frizz technológia, haj teljesen nagyszerű
Szuper felmosófej. A kefét megpörgetik, tiszta vízbe áztatják, és miután eltávolították a szennyeződéseket a vonásokról, a facsaró megtisztítja, egy speciális tartályban összegyűjti a szennyeződést, és ismét tiszta vízbe áztatja. A felmosórongyhoz képest nem szórja szét a szennyeződéseket mindenhová, hanem hatékonyan tisztít.
A felmosófej borzasztóan könnyen karbantartható és tisztítható, valamint a porszívó rosszul tervezett ürítő tálcával rendelkezik.
Pluszként látom, és kivehető akkumulátor, hogy külön töltheti, amikor tisztítja a porszívót, fejeket stb. Alternatívaként vásároljon egy második akkumulátort a rendkívül nagy takarításokhoz.
A bolyhos fej egy nevetséges találmány, a gyerekek folyamatosan porszívóznak vele, mert látják, hogy hol van még pötty 😂😌😌😌
Szóval az egyetlen dolog, hogy adhatnának egy hosszabbított tartót, vagy legalább egy plusz egyet, mert az eredeti tartóban van egy porszívó + 2 tartozék, így mindig van egy-kettő szanaszét. Természetesen néhány százért vehetsz egy másik tartót, amit mindenkinek ajánlok.
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 22., változat: Dyson V15s Detect Submarine
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg a legjobb porszívó a piacon. Minden nap használom. Kellemesen meglepett minket a nyomtatás. Tényleg letörli még a száraz régebbi foltokat is, nem csak az áztatást. Ez egy drágább dolog, de mindenképpen megéri a pénzt. Mi naponta használjuk a miénket, így megérte a többletköltséget.
Viszonylag könnyű
Jól felszívja még a legkisebb polleneket is
Jól letörli
Ára
0 ×Jelentés
Pavel, Stařečflag
Értékelve: 2024. 02. 10., változat: Dyson V15s Detect Submarine
Hitelesített vásárlás
Nagy teljesítmény
Akkumulátor üzemideje
Törlés (tényleg törlés, nem csak áztatás)
Minden egyes törlés után alaposan meg kell tisztítani.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 07., változat: Dyson V15s Detect Submarine
Hitelesített vásárlás
Ha van kutyája, a Dyson kötelező, teljes megelégedettség, nincs semmi panaszom. A fejeket egyesével cserélik, a törlés tényleg öröm. A Dyson megvásárlása után végre az az érzésem, hogy tökéletesen rendben van. Csak Dyson. A legjobb porszívó a piacon, tényleg megéri.
Könnyen kezelhető
Hihetetlen teljesítmény
Tökéletesen érzékeli
Több fejet kell cserélni
Könnyű
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 26., változat: Dyson V15s Detect Submarine
Hitelesített vásárlás
Utáltam porszívózni és felmosni, cipelni a nehéz porszívót, keresni a konnektorokat. aztán vettem egy Dyson V10-et, és azóta is örömmel porszívózom. Ez az új modell nem csak még jobb szívóerővel rendelkezik és sokkal csendesebb, de sokkal könnyebb vele felmosni is. Nem kell állandóan egy vödör vizet vonszolnia maga után, és egy rongyot lobogtatnia. Ezenkívül a forgóhenger még az apró szennyeződéseket is "felfalja" (pl. szőr és macskaalom), amelyek a porszívózás során kimaradnak, így nem kell a padlóra terítenie, vagy lehajolva kézzel felszednie. Hosszú idő óta a legjobb befektetés az életminőségbe.
Nagyszerű teljesítmény
Nincs kábel
Nincs vödör
Könnyű karbantartás
Hosszú üzemidő automatikus üzemmódban
A felmosófej könnyű tisztítása
Külön tartály a tiszta és a szennyezett víz számára
A bútorok alá is bejuthat
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ