Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: EcoFlow RIVER 2 Pro

Termékkatalógus
EcoFlow RIVER 2 Pro - Töltőállomás

Vélemények: EcoFlow RIVER 2 Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EcoFlow RIVER 2 Pro témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EcoFlow RIVER 2 Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EcoFlow RIVER 2 Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.
265 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Karolína, Ostrava - Mariánské Horyflag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: EcoFlow RIVER 2 Pro
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az állomás meghúzta a kavovárt
Szuper alkalmazás BT-n vagy wifi-n keresztül is - felhő
Eddig működik
Ergonómia, méretek, fogás, felső felület
Ha nem tévedek, a biztonsági tanúsítványt
Töltési lehetőségek
Nincs csipogás vagy zümmögés, csak egy ventilátor.
A Jura Ena 5 eszpresszót készített, de mindezt lassú mozgásban, aggódtam, hogy befejezi-e a ciklust anélkül, hogy elakadna az őrlő vagy a gőzölő egység, 2 eszpresszó egymás után -3% energia.
100 watt feletti nagy teljesítményű napelemes töltésnél aktív hűtésre kapcsol, ami valójában előnyös. El tudom képzelni, hogy 200w feletti teljesítményen bekapcsoljon, de valószínűleg nem tartaná fenn az akkumulátor optimális töltési hőmérsékletét.
0 ×Jelentés
Petr, Praha 9 - Kyjeflag
Értékelve: 2024. 01. 19., változat: EcoFlow RIVER 2 Pro
Hitelesített vásárlás
Elsősorban 65" OLED TV, soundbar, Synology NAS, Apple TV, USB-C kamera, Unifi kapcsoló és LED világítás UPS-eként használják. Az összes bekapcsolt eszközzel végzett teszt során a 110-150 W-os teljesítmény 5 óra 56 percig tartott. Normál üzemmódban (passthrough) 110-150W között az állomás nagyon csendes. Többet még nem próbáltam, de az AlzaPowerhez képest, ami ugyanezeken az értékeken a zárt szekrény ellenére is hallható és különösen zavaró volt, ez egy ünnep a fülnek. A hűtés csak töltéskor vagy az akkumulátorról való működéskor jelentkezik, ami nem zavaró, mint az AlzaPower állomásnál. Zárt szekrényben, hűtés kipufogóval nem is tudom, az állomáson, állomás hőmérséklet 33C. Kiváló alkalmazás (Wifi vagy BT) megfigyeléssel, beleértve az állomás hőmérsékletét, a töltési teljesítmény beállítását (TOP), a töltési/kisülési határérték beállítását az akkumulátor meghatározott %-ig, automatikus AC bekapcsolás, amikor az áramellátás visszaáll, amikor az akkumulátor eléri a 10%-ot (TOP), kijelző/állomás/AC időkorlát, FW frissítés. Az AlzaPower állomással szerzett katasztrofális tapasztalatok után ez a mennyország és a füst. Számomra egy nagyon jó állomás. EDIT: teszteltük a PS5 God of War Ragnarok játékkal. A kb. 450 W-os teljesítménynél csak a ventilátor nem feltűnő légáramlása hallható, amikor a készülékház nyitva van. Minimálisan észrevehető, ha a szekrény zárva van. Az állomás hőmérséklete 32C. Teljes elégedettség: -)
Tisztességes kialakítás, tömörség
Tökéletes kivitelezés, minőségi kijelző, gyors válaszértékek
Csendes, teljesen észrevétlen működés
Funkcionális UPS, a kisütés és a tápellátás helyreállítása után a váltóáram automatikusan bekapcsol 10%-os akkumulátortöltés után.
Támogatott alkalmazások - állapotfigyelés, hőmérséklet, töltési teljesítménybeállítások, töltési/kisütési tartomány, időkorlát beállítások, firmware frissítések stb.
Talán az egyetlen dolog az, hogy az akkumulátorra kapcsolva az állomás nem csipog, és az alkalmazás nem ad értesítést.
0 ×Jelentés
LaVita Czech s.r.o., České Budějovice 3flag
Értékelve: 2023. 09. 05., változat: EcoFlow RIVER 2 Pro
Hitelesített vásárlás
Az Ecoflow River 2-t egy 14 napos nyaraláson használtuk egy Vevor travel kompresszoros hűtőszekrénnyel együtt. A hűtőszekrény több mint 2 napig tudott működni a töltőállomáson töltés nélkül, ami nagyszerű volt. Ezenkívül a River 2-nél feltöltöttük a mobiltelefonjainkat is. A szabadban egy vízforralót (600W) és egy kis kenyérpirítót (700W) is csatlakoztattunk az állomásra. Ezeknek az eszközöknek a csatlakoztatása már sokkal több áramot vett ki az állomásból (600 ml víz felforralása és néhány szendvics elkészítése a kapacitás kb. 25%-át fogyasztotta. Az autóban az állomás elég gyorsan feltöltődött, és ha 220 V-ra csatlakoztattuk, kb. másfél óra, ami szintén nagyszerű volt.
gyorstöltés
usb-c kimenet
sokáig kitart
egyszerű kezelni
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ