Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: EDIFIER R1700BT - barna

Termékkatalógus
EDIFIER R1700BT - barna - Hangfal

Vélemények: EDIFIER R1700BT - barna

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EDIFIER R1700BT - barna témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EDIFIER R1700BT - barna termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EDIFIER R1700BT - barna megvásárlása után te is írsz értékelést.
46 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Marek, Kladnoflag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: EDIFIER R1700BT - fekete
Hitelesített vásárlás
Miután megvettem a Thomson WS600DUO hangszórókat, amelyek csalódást okoztak nekem a nulla basszus miatt teljesen katasztrofális hangzással, megvettem ezeket az EDIFIER R1700BT hangszórókat, és nagyon elégedett vagyok. Végre jó basszus.
szép hang
jó basszus
jól néznek ki
nyer a teljes vonalon a katasztrofális Thomson WS600DUO ellen, amely ugyanannyiba kerül.
az egyetlen dolog, amit üdvözölnék, egy rövidebb kábel a két hangszóró összekapcsolásához, és a basszus erősítésének lehetősége a távirányítón.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: EDIFIER R1700BT - fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A hangszórót a cseh és külföldi vélemények alapján vettem meg. Egy olyan bluetooth hangszórót kerestem, amely elég erős és szép hangzással rendelkezik, hogy meghallgathassam és kísérjem el. gitárok. Nem voltam biztos benne, hogy hogyan fognak játszani, így megvásároltam és visszaváltoztattam. A dobozból kivéve meglepett a termék minősége. Miután csatlakoztatták, egyértelmű volt, hogy otthon maradnak: ) Gyönyörű tiszta hangzás, nagy adag basszussal (amely szabályozható - csakúgy, mint a magas hangok), elegendő erővel és tartalékkal az egész lakásban. Minden tökéletesen működik. Őszintén szólva nem számítottam arra, hogy ilyen áron így fognak játszani. Mind a tízzel ajánlom.
Gyönyörű hang
Távirányító
Hosszú kábel a ládák között
Sok basszus
Bluetooth
Minőségi kivitelezés
Design
Nem jutott eszembe semmi.
0 ×Jelentés
Miroslav, Horni Bezděkovflag
Értékelve: 2023. 08. 24., változat: EDIFIER R1700BT - barna
Hitelesített vásárlás
nagyszerű hangzás
0 ×Jelentés
Petr, Nový Jičín 1flag
Értékelve: 2023. 07. 17., változat: EDIFIER R1700BT - barna
Hitelesített vásárlás
Félelmetes hang
A hang teljesen tiszta, éles, zaj és torzítás nélkül.
Edifier
Vettem egy hihetetlenül túlárazott 3990kč-t.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest, XVI. kerületflag
Értékelve: 2023. 04. 20., változat: EDIFIER R1700BT - fekete
Hitelesített vásárlás
szepen szól mindennapos használatra
auto off jó lett volna
0 ×Jelentés
Marek, Hlučínflag
Értékelve: 2023. 04. 14., változat: EDIFIER R1700BT - barna
Hitelesített vásárlás
felvonulás
gyakran akciósak, és szép áron lehet őket megvásárolni. 3000-ért vettem őket: )
szuper teljesítmény és tisztességes basszus
100%-os hangerőn a hangminőség nem romlik
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 02. 03., változat: EDIFIER R1700BT - barna
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó hangzás pc hangszórónak, jó hogy 2 utas és bt kapcsolatot is tud kezelni. Így kiváló audiophil irányba mutató , monitornak használható
Más hasonló hangfalakhoz képest első hallásra tetszetősebb, ütősebb volt, de mintha az olcsóbbaknak is jobb lenne a hangképük, szóval a nagyon válógatósaknak ajánlott vétel előtt meghallgatni a YouTube -on a tesztvideón a hangzást. Nem szól rosszul de más egy szokványos hifi hangfalhoz képest.
0 ×Jelentés
Daniel, Košiceflag
Értékelve: 2022. 02. 04., változat: EDIFIER R1700BT - barna
Hitelesített vásárlás
remek hangzás jó áron
nem tudja távolról váltani a mély és a magas hangokat
lassú válasz a távirányítóra (figyelmen kívül hagyható)
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 08. 11., változat: EDIFIER R1700BT - barna
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Összességében egy jó minőségű igényes és telt hangzású talán studió minőségűnek csúfolható hangfal, ami igen kellemesen szól. Összességében elégedett vagyok vele.
Kis mérete ellenére (viszonylag, számítógépes hangszórónak azért nagy) igen erőteljes hangzást képes kipréselni magából, ami több mint elegendő egy kis hálószobába. Igen kifinomult a design, és tiszta szép hangzást produkál erős (punchy) bassussal. A magas hangtartományban is igen jó a hangzása. Plusz tulajdonsága, hogy BT modul is van benne, így bármilyen bluetooth eszközzel használható és igen megbízhatóan teszi a dolgát. Érdemes összehasonlítani más hangfalak felvett hangzásával, van YouTube-on jó néhány profi videó, ahol komolyabb fülessel megtapasztalható a hangzásuk.
Az ára határozottan ilyen tényező bár akciósan kaparintottam meg. Talán hátrány, de a tetszetős hangzás ellenére kicsit a közép tartományban szegényes a hangzása, ami leginkább egy kiegyensúlyozottabb hangfallal történő összehasonlításkor tűnik fel igazán. Ilyen vonatkozásban a térleképezése bár pontos, de nem olyan részletgazdag, mint kistestvérének a R1280DB-é, viszont abban nincs Bluetooth és a basszusa "lágyabb"... ha lehet ezt így jellemezni. Érdemes összehasonlítani más hangfalak felvett hangzásával, van YouTube-on jó néhány profi videó, ahol komolyabb fülessel megtapasztalható a hangzásuk.
Szégyen és gyalázat, hogy az értékelés írásának időpontjában az Alzánál potom 7000 Ft-al olcsóbb most! 43. 000-ért igen jó vétel ha valakinek ez kell.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ