AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: EDIFIER S350DB

Termékkatalógus
EDIFIER S350DB - Hangfal

Vélemények: EDIFIER S350DB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EDIFIER S350DB témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EDIFIER S350DB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EDIFIER S350DB megvásárlása után te is írsz értékelést.
149 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Tomáš, Bystřice pod Hostýnemflag
Értékelve: 2023. 12. 28., változat: EDIFIER S350DB
Hitelesített vásárlás
Csodálatos basszus. Bár a mélynyomó az előttem lévő íróasztal alatt van elhelyezve, időnként valami olyan jól szól, hogy figyelek, honnan jött. Furcsa módon úgy érzem, mintha valami a hátam mögül jött volna.
A hangzás kiegyensúlyozott. Régóta nem élveztem ennyire a rockot, az instrumentális zenéket és a szimfóniákat.
Filmnézés közben néha úgy érzem magam, mintha moziban lennék. Fontolgattam egy 5.1-es rendszert, de tökéletesen elégedett vagyok ezzel.
Talán a kábel lehetne egy kicsit hosszabb a PC-hez való csatlakozáshoz, de ez megvásárolható.
A vezető valamilyen világítási funkciót kínálhatna a sötétben. Fény vagy érintés nélkül - az Edifier feliratnál meg lehet érinteni az IR-adó területét - aligha lehet kikapcsolni a készüléket.
A fenti két dolog nem igazi negatívum - maximálisan elégedett vagyok. Ezek csak olyan dolgok, amelyeket egy gyártó figyelembe vehet.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ