Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: EDIFIER S360DB

Termékkatalógus
EDIFIER S360DB - Hangfal

Vélemények: EDIFIER S360DB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EDIFIER S360DB témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EDIFIER S360DB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EDIFIER S360DB megvásárlása után te is írsz értékelést.
200 190 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

AKORD SERVICES s.r.o., Praha 2 - Nové Městoflag
Értékelve: 2023. 10. 03., változat: EDIFIER S360DB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
design
közép- és magas hangok hangzása
Intenzívebb basszust vártam a mélynyomótól.
0 ×Jelentés
Jakub, Teplice 1flag
Értékelve: 2023. 03. 29., változat: EDIFIER S360DB
Hitelesített vásárlás
Kerestem néhány érdekes ár/teljesítmény arányt 10k alatt (eladásra kerültek). Az Edifier-t mint gyártót ismertem, de akkoriban még nem volt elérhető a cseh piacon. Ez idővel megváltozott. Az Audio Edifier számomra az egyik igazán megbízható hangszórógyártó, ahol tudják, mit kell nyújtaniuk a hallgatónak. Nem vagyok audiofil, de haladó felhasználó, aki meg tudja mondani a különbséget az alatt a néhány év alatt, amíg hallgattam őket. Ennek a beállításnak a hangzása kiválóan kiegyensúlyozott, és nehéz lesz alternatívát találni. Szalagmagas hangszóró, vezeték nélküli mélysugárzó, ezek mind olyan menő dolgok, amiket manapság szeretnél. A hangzás számomra kiegyensúlyozott, a basszus nem túlvezérelt lapos üzemmódban. A mélynyomó itt nem játszik szerepet, és semmiképp sem a többi sáv túlhajtására és a panelépület lerombolására. Csak a hangzás szilárd bemutatása, ahogy annak lennie kell. A magas- és mélyhangokat külön-külön is beállíthatja a műholdon lévő tárcsákkal. Nekem 2 SET van az otthonomban. Egyet a TV-nél és egyet a számítógépen. Nem zavarják egymást, és pontosan úgy működnek, ahogyan kell. Mindenképpen ajánlom.
Nagyszerű és kiegyensúlyozott hangzás
Vezeték nélküli mélynyomó
Planar tweeter, szép magas hangok
Nincs zaj és morgás vagy egyéb parazita jelenségek
Hiányzik az USB audio
A kerek vezérlő nagyon furcsa, inkább egy klasszikusat szeretnék.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ