Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Egyedi építésű számítógép

Termékkatalógus
Egyedi építésű számítógép - Szolgáltatás

Vélemények: Egyedi építésű számítógép

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Egyedi építésű számítógép témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Egyedi építésű számítógép termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Egyedi építésű számítógép megvásárlása után te is írsz értékelést.
12 490 Ft
Megrendelhető

Felhasználói vélemények

Matěj, Odolena Vodaflag
Értékelve: 2024. 02. 20., változat: Egyedi építésű számítógép
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez már a harmadik ilyen módon tervezett számítógép az Alza-tól. Mindig tökéletesen szervezett, gondosan és biztonságosan csomagolva. A szállítási idő megfelel a tevékenységnek. Előnyök 36 hónap garancia és 10 napos javítási garancia.
0 ×Jelentés
ILDAM sro, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 10. 23., változat: Egyedi építésű számítógép
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Összességében azt mondanám, hogy nem egy rossz szolgáltatás, de vannak hibái. Nem volt könnyű elrendezni az összetevőket, különböző emberek válaszoltak nekem, akik gyakran nem olvasták el a beszélgetés történetét, így néha ostobaságokat javasoltak. Ha konkrét kérése van (ami valószínűleg így van, ha ezt a szolgáltatást szeretné), akkor számolnia kell azzal, hogy az egész esemény több hetet vesz igénybe.
Tapasztalatok technika
Az egész folyamat sok időt vesz igénybe
Mindig valaki más válaszol
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ