Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2

Termékkatalógus
Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 - Felvevő készülék

Vélemények: Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Brno 16flag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2
Hitelesített vásárlás
A legjobb megoldást kerestem a videó rögzítésére a számítógépre. A kártya minden probléma nélkül működik. Van egy elég jó Elgato alkalmazás is az adagoláshoz. Nincs szükségtelen beállítás. Teljesen intuitív és egyszerű. De a kártya elindításával nagy gondom volt. Sokáig úgy tűnt, hogy nem működik. Végül rájöttem, hogy a probléma az alaplapban van. Egyáltalán nem a kártyával volt a baj, hanem a PCI porttal, ahová behelyeztem. Tehát, ha szükséges, győződjön meg róla, hogy az alaplap PCI-portja valamilyen okból nincs tele.
az Elgato alkalmazás egyszerűsége
fordított felvétel lehetősége
teljesítmény
nem éppen könnyű futtatni
0 ×Jelentés
Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2022. 04. 10., változat: Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2
Hitelesített vásárlás
Háromszor panaszkodtam ugyanazzal a hibával, nevezetesen, hogy a jel továbbra is kiesik 4K60Hz / 2K120Hz-en. A gyártó eredeti HDMI 2.1-es kábelét használom, a Microsoft és másokat is kipróbáltam. Ez egy szörnyű bolt számomra.
A jel folyamatosan leesik 4K60Hz / 2K120Hz-en
Az Elgate szoftvere is azt csinál, amit akar
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ