0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke

Termékkatalógus
Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke - Power bank

Vélemények: Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
24 490 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Kristián, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke
Hitelesített vásárlás
Több magsafe támogatással rendelkező powerbankot is vásároltam már, és azt kell mondanom, hogy ez a legjobb választás, ha a mobiltelefont állandóan üzleti vagy munkahelyi telefonként kell használni, így a telefon hátuljára még mindig rögzítve érdemes, jobb fogást is biztosít a telefon számára, ha elkezd túlmelegedni, csak tegyük egy asztalra vagy fémlemezre, és a powerbank nagyon gyorsan lehűl. A méret talán nem mindenkinek megfelelő, de a jobb fogás, a kapacitás és a kinézet miatt megéri 😁
Konstrukció
A forma gyönyörűen illeszkedik az iPhone 12 készülékhez a borítás nélkül és a borítással együtt is.
Csak szürke
0 ×Jelentés
Lukáš, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke
Hitelesített vásárlás
Felkel. úgy működik, ahogy kell. A kijelzés egyáltalán nem olyan, mint a láblécen, hanem a számok lila színűek, és csak közvetlen közelről láthatóak. A zöld villogás akkor jelenik meg, amikor a telefon töltődik.
Tökéletes feldolgozás
Úgy tűnik, hogy úgy működik, ahogy kell
0 ×Jelentés
Vásárló, Písekflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: Epico Mag+ 10000mAh, alumínium, asztroszürke
Hitelesített vásárlás
Melegszik. Nagyon lassan töltődik és lemerül.
Melegszik. Nagyon lassan töltődik és lemerül.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 05. 02.
Üdvözlöm, köszönjük értékelését, és elnézést kérünk a termékkel kapcsolatban felmerült kellemetlenségekért. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást és termékeket nyújtsunk, ezért sajnálattal halljuk, hogy problémával szembesült. Kérjük, használja ki a termékcsere lehetőségét. Úgy gondoljuk, hogy az új darab teljesen működőképes lesz, és megfelel az Ön elvárásainak. Ha további kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Köszönöm és szép napot kívánok
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ