AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Epson L1800

Termékkatalógus
Epson L1800 - Tintasugaras nyomtató

Vélemények: Epson L1800

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Epson L1800 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Epson L1800 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Epson L1800 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Praha 8flag
Értékelve: 2017. 01. 18., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
Kiváló kimeneti minőség! A Canon SG-201 A3-as fotópapírral jobb eredményt ér el, mint egy professzionális "fotólabor" legjobb papírján készült fotó. Számos fényképet nyomtattam ki A3 és A4-es méretben, és alig néhány milliméteres patronok tűntek el, így számomra teljes elégedettséggel!!!: )
Hosszabb késleltetés a PC-ben a nyomtatás megnyomásától a tényleges nyomtatásig, és egy perc vagy több minden egyes bekapcsoláskor a kalibrálás megtörténik, ha már fut. De a számítógép bekapcsolása és egy fotó kinyomtatása sebességgel nem éppen gyors.
Az eredeti szoftver egyáltalán nem felel meg nekem, a legjobb eredményeket eddig harmadik féltől származó szoftverrel (irfanwiev) értem el.
0 ×Jelentés
Michal, Jihlava 1flag
Értékelve: 2016. 12. 27., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
Nekem a kezdetektől fogva csíkosodási problémáim voltak, heti rendszerességgel tisztítottam. Egyszínű területeken pl. Én egy 4 cm széles sávot kaptam, ami egy árnyalattal sötétebb, mint az A3-as méret. Amikor 3a több azonos fotót kellett nyomtatnom, és 5 alkalommal állítottam be a nyomtatást, így a harmadik nyomtatástól kezdve az adagoló mindig behorpadt a papír közepén és átment, ezt 20 fotópapírral tette velem, többször is megtörtént. Hihetetlenül rossz kommunikáció az Epson ügyfélközpontjával, a call centerben dolgozó hölgy univerzális tanácsokat ad, de soha nem kapcsolja Önt valakihez, aki megérti. A fekete-fehér nyomtatás mindig erősen kékeszöldbe húz. A fotók néhány hét után elhalványulnak a fényben! Otthoni használatra ajánlom, ha nem zavarja a nyomtatóval való babrálás és az állandó tisztítással és egyéb hibákkal való időpocsékolás.
Örülök, hogy eladtam a nyomtatót. Egy kollégámnak volt egy A4-es Epson L800-asa, és ugyanezek a problémák voltak a tintákkal, állandó tisztítás, amikor ki kell nyomtatni valamit, akkor nem lehet, mert tisztítani kell. Tanács mindenkinek, akinek nyomtatója van, ha két egymást követő tisztítás nem segít, várjon 24 órát, hogy a cseppek fellazuljanak, és néhány napig újra működni fognak. Sajnos a nyomtatási folyamat során előfordulhat, hogy a nyomtató ismét csíkozni kezd. csak ezek az olcsó tinták. Eredeti tintákat használtam (a helyettesítő tinták nem érhetik meg senkinek) Érdekelne az olyan emberek új véleménye, akik már megvásárolták a nyomtatót, és legalább fél éve vagy annál hosszabb ideje rendelkeznek vele. Vagy balszerencsém volt egy darabbal, vagy mindenkivel előfordul.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Domažliceflag
Értékelve: 2016. 10. 23., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
Kiváló nyomtató, amit már 1 éve használok, nagyon alacsony üzemeltetési költségekkel a lézer kb. akár 30-szor alacsonyabb, ahol pl. egy kellemes családi nyaraláshoz
Az A3 formátum előnyös, azonban a keret nélküli lemeznek köszönhetően nagyon könnyű nagyobb formátumokat is összeállítani A2, A1 vagy bármilyen más formátumban.
Színek jó, ez nem egy lézer, de a rendeltetésszerű használatra nyomtatás dokumentumokat egy rövidebb távú természet felülmúlhatatlan
Ha csíkok vannak a nyomtatásban, mosolyogj, és nyomd tisztára a fejed, ne ess pánikba, minden nagyon gyorsan kiegyenesedik: -)
Egy jó befektetés, amelyet utólagosan, tisztelettel és minden tiszteletem mellett nagyon jónak értékelek.
0 ×Jelentés
ALFA PROFI s.r.o., Brnoflag
Értékelve: 2016. 06. 09., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
működési költségek
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ