Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+

Termékkatalógus
ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+ - Álló porszívó

Vélemények: ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+ témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+ megvásárlása után te is írsz értékelést.
116 790 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Bár a porszívó nagy teljesítményű és ergonomikus, de annyira rosszul van elkészítve, és ez nagy kár! Fél év használat alatt 3 alkalommal cserélték ki - az üzemeltetési költségek meghaladták az 1000 CZK-t. A gyakori szűrőcserék ellenére a porszívó nem működik, és most a visszaszerzés folyamatában van. Ennek tényleg nem szabadna megtörténnie
igazán kényelmes porszívózás
a szőnyegből származó macskaszőrre a legjobb, amit eddig használtunk.
1 töltéssel az egész lakást maximális teljesítményen kiporszívózza
az anyagok rossz minőségűek, úgy néz ki, mint egy gyerekjáték.
a hulladékgyűjtő edény nem záródik megfelelően
mindig eltömődött és nehezen tisztítható
magas üzemeltetési költségek - a szűrőt legalább 2 havonta egyszer kell cserélni, egy szűrő ára 300 + szállítási költség.
nehezebb szennyeződések felszívásakor a szűrő azonnal eltömődik
néha furcsa hangokat/sípokat ad ki
fél év után meghirdetett - a vezérlés nem működik többé
0 ×Jelentés
Martin, Praha 4 - Modřanyflag
Értékelve: 2023. 11. 13., változat: ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+
Hitelesített vásárlás
Egyelőre nem tesztelt, mert az összeszerelés után nem működőképes kijelző 2 nappal ezelőtt vásárolt
0 ×Jelentés
Magdaléna, Volyněflag
Értékelve: 2023. 10. 22., változat: ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+
Hitelesített vásárlás
Azért szereztem be a terméket, mert nem gyakran jutok el felmosni, mert vödröt kell húznom, kicsavarni a felmosórongyot, hogy ne hagyjak magam után tócsát. Nem mindig jutok rá. A termék úgy működik, ahogyan kell, és jelentősen felgyorsította ezt a feladatot, így elégedett vagyok. A törlési funkció a víztartály és a rongy mögötti vákuummal ellátott tartozékként működik - nem tökéletes, időnként a lépcsőkön való törléskor lekapcsolódott, de összességében elégedett vagyok. De egy nagyobb folt esetén a padlón még mindig inkább felmosórongyot vagy rongyot használok. A fő funkcióját, mint porszívó tökéletesen betölti, még soha nem volt korábban botporszívóm, és ez könnyedén felér a klasszikus porszívóval, véleményem szerint még könnyebb is használni - csak egy kicsit nehezebb a kézben. Az eleje kicsit bonyolult volt - a részecskék összetétele nincs jól leírva az utasításban, le kellett ülnöm hozzá, hogy ellenőrizzem, mi hova tartozik, és hogy úgy néz ki, mint a porszívó a terven az utasításban. Véleményem szerint ez jellemző az olcsóbb termékalternatívákra, és őszintén szólva inkább alávetném magam ennek, minthogy többet fizessek. De az ETA jobb utasításokat is mellékelhetett volna. Végül csak a youtube-on található promóciós videójukból tudtam meg, hogyan működik az ablaktörlő rögzítése - őszintén szólva egy sor videó és egy QR-kód a csomagban ezt gyorsan megoldotta volna. Egyébként a porszívó körülbelül olyan zajos, mint egy hagyományos porszívó, ezért ne számítson arra, hogy éjszaka takaríthat, ha szomszédai vagy lakótársai vannak: ) valósul meg. Összefoglalva - az első nap alapján valószínűleg újra megvenném ezt a terméket, remélem, legalább pár évig kitart.
ár-érték arány számomra szuper
teljesíti a funkciót - helyettesítheti a söprést és a könnyű felmosást, más funkciókat még nem próbáltam ki.
felgyorsítja a tisztítást
vezeték nélküli
Zajos
nehezebb kezelni/összeszerelni, a csomagban található utasítások nem túl sokak számára
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ