Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Eve Light Switch

Termékkatalógus
Eve Light Switch - Távirányító

Vélemények: Eve Light Switch

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Eve Light Switch témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Eve Light Switch termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Eve Light Switch megvásárlása után te is írsz értékelést.
44 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db

Felhasználói vélemények

Vladimír, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 09. 09., változat: Eve Light Switch
Hitelesített vásárlás
Intelligens kapcsoló – tulajdonképpen egy áramkört kapcsol (amelyre a klasszikus „hülye” izzók is ráköthetők), így a fali kapcsoló megnyomásával távvezérelhető vezeték nélkül vagy fizikailag. Használható a folyosó csatlakoztatott kapcsolóin is - csak cserélje ki az egyiket erre az okosra. De egy dologra vigyázz: a nulla vezetékhez is kell kötni (kék) és valószínűleg a legtöbb elektromos elosztó rendszerben nincs is a kapcsolós dobozhoz kötve, csak a fázis (fekete, barna) megy át a dobozon. Ebben az esetben ez a kapcsoló ott nem használható! Egyidejűleg és tartósan kell a fázishoz és a nullához csatlakoztatni, hogy áramot kapjon. Mielőtt kapcsolót vásárol, nézze meg az összes cserélni kívánt kapcsoló dobozát, hogy nincs-e nulla! A részletekért lásd a termék kézikönyvét.
A „Stupid“ LED izzók vezeték nélkül és klasszikusan is vezérelhetők a fali kapcsolóval.
Könnyen elfér egy szabványos fali dobozban
Semleges vezeték kell hozzá
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ