Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: EVGA SuperNOVA 750 G5 UK

Termékkatalógus
EVGA SuperNOVA 750 G5 UK - PC tápegység

Vélemények: EVGA SuperNOVA 750 G5 UK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVGA SuperNOVA 750 G5 UK témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVGA SuperNOVA 750 G5 UK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVGA SuperNOVA 750 G5 UK megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Oldřich, 29301, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav Iflag
Értékelve: 2023. 09. 22., változat: EVGA SuperNOVA 750 G5 UK
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi forrás
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 02. 14., változat: EVGA SuperNOVA 750 G5 UK
Hitelesített vásárlás
működik
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 07., változat: EVGA SuperNOVA 750 G5 UK
Hitelesített vásárlás
Az EVGA tápegységekkel kapcsolatos korábbi tapasztalatok után ezt a tápegységet vettem, mint kézenfekvő választást egy új építéshez, de sajnos hiba volt, hogy nem olvastam el előzetesen a véleményeket. Magának a tápegységnek a teljesítménykapacitására és megbízhatóságára nincs panaszom, de ami a gyártónak az én szempontomból nem sikerült, az a tápegység ventilátorszabályozása. Itt két lehetőség van az ECO módnak köszönhetően, sajnos számomra mindkettő használhatatlan. Ha az üzemmód be van kapcsolva, a tápegység nulla fordulatszámú üzemmódban működik, de ha a tápegység elér egy bizonyos hőmérsékletet vagy 20-30% feletti terhelést, a ventilátor azonnal 100%-ra pörög, majd egy idő után ismét kikapcsol (így elég bosszantó ciklikus működésre van lehetőség) - még normál PC-használat esetén is, csak néhány háttérfrissítés, ami röviden több terhelést jelent a tápegységre. Másrészt, ha úgy döntesz, hogy nem használod az ECO módot, a ventilátor nem cikázik, de a minimális fordulatszám nem olyan minimális, és a tápegység az én esetemben hallható a PC többi részéhez képest - ez probléma, ha az ultra csendesre összpontosítasz. Egyébként nincs más problémám a tápegységgel, a teljes modularitásnak köszönhetően széleskörű lehetőségeket kínál az alkatrészek táplálására.
Tisztességes tápegység szép áron
Teljesen moduláris
Nagyszámú kábelváltozat
A kábelek nem extra merevek és fonottak
Széles körű védelem (OCP, OVP,
UVP, OPP, SCP, OTP)
Szörnyű ventilátor vezérlés
Az ECO üzemmód használhatatlan
Erősen kattogó relé a PC be-/kikapcsolásakor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ