Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack

Termékkatalógus
EVOLVEO Heat M30 Starter Pack - Fűtésszabályozó készlet

Vélemények: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO Heat M30 Starter Pack témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO Heat M30 Starter Pack termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO Heat M30 Starter Pack megvásárlása után te is írsz értékelést.
37 890 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Josef, Havířovflag
Értékelve: 2023. 11. 04., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
zigbee doboz jól működik
Egy idő után már nem fogsz szórakozni az alkalmazással, hanem azzal kell foglalkoznod, hogy a szelep nem záródik, így az otthonod túlmelegszik. Kezd meglazulni a szál. Műanyag, ezért kíváncsi vagyok, hányszor lehet meghúzni.
csak egy kis döccenés, és az elemfedél kinyílik.
a három szelepből körülbelül 14 nap elteltével csak az egyik működik megfelelően.
0 ×Jelentés
Patrik, Karviná - Nové Městoflag
Értékelve: 2023. 04. 24., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
a kezdőcsomag ára
0 ×Jelentés
Oto, Děčínflag
Értékelve: 2022. 12. 21., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
Eddig minden működik
Az alkalmazás nem mutatja az összes szelep állapotát, minden termosztátra rá kell kattintani, hogy lássuk a hőmérsékletet és az állapotot.
A fotón nem látszik, de amikor felszereled, csodálkozol, hogy a kijelző miért nincs 180 fokban elforgatva.
0 ×Jelentés
Michal, Sudovo Hlavnoflag
Értékelve: 2022. 11. 19., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
sajnos nem sikerült párosítani
0 ×Jelentés
David, Nová Vesflag
Értékelve: 2022. 10. 29., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
menu
egyszerű telepítés
egyértelmű alkalmazás
programjelenetek
Google Home integráció nem érintette, remélhetőleg a frissítés segít majd
borító 🔋 nagyon törékeny, FIGYELEM!
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 09. 12., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
20% kedvezményt biztosítunk
A kivitelezés minősége. Az akkumulátor reteszelő rendszere katasztrófa. A zár egy része még a legnagyobb körültekintés mellett is megreped az első kinyitáskor. Fejére épített, hibás felépítés. Bonyolultabb és szükségtelenül hosszadalmas párosítás.
A fejnek sokáig kell felébrednie alvó üzemmódból, alacsony az érintési érzékenysége. Vettem egy csomagot „felbontva”, és a záróelem már megsérült.
0 ×Jelentés
Ladislav, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 05. 02., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
Jól kommunikál más eszközökkel.
A nyitott ablak érzékelése csak a hőmérséklet változásait rögzíti, és a minimum 5 °C. Szükséges egy ablakérzékelő vásárlása.
0 ×Jelentés
Richard, Praha 8flag
Értékelve: 2021. 11. 12., változat: EVOLVEO Heat M30 Starter Pack
Hitelesített vásárlás
Ha csak a fejeket értékelném, valószínűleg 6 csillagot adnék. Nagyszerűen működnek, saját intelligens rendszerrel rendelkeznek, amely szabályozza a hőmérsékletet, hogy a szoba kényelmes legyen. A nyitott ablak érzékelése is funkcionális, nagyszerű lehetőségek az egyéni beállításokra. A jövőben további funkciókkal bővülhet, mivel ez egy nyitott rendszer. A kerékpár csendessége (amiért először is őket választottam) jó. Nagyszerű, ha nincs fej a fűtőberendezésen. A fűtőtest azonban hangerősítőként működik, így a fejet határozottan hallani lehet. Nem szörnyű, de nem is hallhatatlan. Az alapbeállítás jól ment. De amikor megpróbáltam aktiválni az Evolveo számlámat (amire az alkalmazás figyelmeztet), a telefonszámom (számlaszámként lefordítva) megadása után az ellenőrző kód soha nem jelent meg. Tehát az alkalmazás csak otthon wifin működik, nem lehet aktiválni a fejeket "nyaralásból". Talán lesz rá orvosság, egyelőre nem működik. Az alkalmazásban a paraméterek beállításakor minden egyes módosításhoz az 123456 kódot kell megadni. Ezt nem értettem, és ez elég furcsa. Szerencsére a legtöbbször a paraméterek csak kezdetben vannak beállítva, amikor minden működik, nincs ok a változtatásukra. Még egy "furcsaság" - a beállítási paraméterek sehol sincsenek elmagyarázva, így egyesek csak találgatnak, vagy hagyják a gyári beállításokat. A világhálón nagyon kevés információ található, és a YouTube-on is csak egy telepítési útmutatót találtunk eddig, több nyelven. Maga a központi egység elég gyenge jelet ad, egy nagyobb lakásban (házban) valószínűleg kettőre vagy akár háromra is szükséged lesz. Az alternatív megoldás az, hogy az egyes fejeket a jelre állítja, majd leválasztja őket - továbbra is működnek, de már nem vezérli őket az alkalmazásból. Minden beállítás közvetlenül a készüléken végezhető el, de többé-kevésbé utasítások nélkül - kipróbálással és hiba útján. (Itt van az az előny, amit Alza nem említ - nincs szükség kapura ahhoz, hogy a fejek működjenek. ) A kézikönyv csak a fő funkciók alapbeállításait adja meg, az Evolveo weboldalára mutató linkkel, de ott még nincs információ. Ami az időbeállítást illeti - a kezdeti beállítás valóban "kézi", de miután az átjáró csatlakozik, a fejlécek további információkat vesznek át az átjárótól, beleértve a frissítéseket stb. Tehát ha nem választja le a fejet az átjáróról, a következő alkalommal frissíti magát. Kíváncsi vagyok az akkumulátor élettartamára. ( az újratölthető nem használható, egy nap után feszültségcsökkenést jelent, ezért "csere") Amint a fent említett "apróságok" rendeződnek, a fejek 5 csillagosak lesznek. Eddig alig 4.
design
az egyes fejek funkcionalitása
beállítási lehetőségek
Ár
tökéletesen működik központi egység nélkül is, minden manuálisan is beállítható (téves leírás az Alza-nál)
részben törött alkalmazás
nagyon rövid utasítások
minden alkalommal kódot kell megadni, amikor az alkalmazásban módosítja a beállításokat
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ