Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya

Termékkatalógus
Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya - Vadkamera

Vélemények: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Tomáš, Syroviceflag
Értékelve: 2023. 05. 16., változat: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az egyik legolcsóbb fotócsapda GSM/GPRS fotóátvitellel és sms parancsokkal történő vezérlés lehetőségével. A minőség megfelel az árnak. A készülék beállítása mérsékelten bonyolult és nem teljesen kényelmes - a szükséges szoftver letöltése szükséges a gyártó weboldaláról, a beállítás elvégzése egy személyi számítógépen, valamint a konfigurációs fájl feltöltése az sdhc-kártyára (a mellékelt olvasón keresztül). A fotócsapdát egy nem szabványos felhasználás tesztelésére vásároltam - a vízmérő számláló távfelügyeletére - azaz távvezérlésre (SMS-paranccsal) és annak értékelésére, hogy nincs-e vízbaleset (pl. a vízkivétel növekedése, amikor nincs vízkivétel). A fotócsapda is használható erre a célra, de nagyon takarékosan. Szükség van egy külső antennára 3 méteres kábellel (a talajszint feletti elhelyezéshez), egy hálózati tápegységre az állandó áramellátáshoz, valamint egy lapos műanyag nagyítóra. Sajnos a fotócsapda nem rendelkezik ésszerű makró fotózási móddal /megfelelően kell elhelyezni + függöny + nagyítóüveg/ és ehhez le kell tompítani a nagyon erős ir megvilágítást. (Az infravörös megvilágítást megfelelően le kell fedni fehér papírral (hogy megközelítse egy közeli tárgy megvilágítását), a fotócsapdát egy enyhén áttetsző alátétre kell helyezni, amelyen egy kis téglalap alakú nyílás van a kép számára, a lencse alatt egy lapos műanyag nagyítót kell használni. Ebből a célból csak MMS-üzenet küldését használja sms paranccsal, és tiltsa le az adatátvitelt a SIM-kártyán! ) valósul meg. Szintén szükséges, hogy jó (lehetőleg jó) jelű sim-szolgáltatót használjon, különben az mms nem fog kimenni, bár a modul képes sms üzeneteket küldeni és fogadni.
0 ×Jelentés
Pavel, Křešiceflag
Értékelve: 2023. 04. 05., változat: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Probléma a fényképek küldésével.
0 ×Jelentés
Jakub, Bohdíkovflag
Értékelve: 2023. 03. 27., változat: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jól működik, küldi és fogadja az információkat. Egyszerűen nem tartanak sokáig a monokábeleken. Ha bedugja az eredeti napelemet, és nincs elég napfény, az hülyeség. Csak az elektromos hálózatra való csatlakozás biztosítja a tartós működést.
0 ×Jelentés
Prefa Kompozity, a.s., Brnoflag
Értékelve: 2022. 11. 19., változat: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom megvenni. Az áramellátás valószínűleg a hálózatról kell, hogy történjen. Az akkumulátorok néhány fotó után lemerülnek. Az SMS küldésének próbálkozása haszontalan SIM-kártya vásárlás. Nem működik.
Az új és legdrágább akkumulátor 2 nap és öt fotó után lemerült. Az SMS egyáltalán nem működött.
0 ×Jelentés
Jiří, Hustopeče nad Bečvouflag
Értékelve: 2022. 06. 15., változat: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya
Hitelesített vásárlás
Jó ötlet lehet, ha a gyártó teljes körű tájékoztatást nyújt.
jó álcázás
ugyanolyan erősnek tűnik
Nem volt időm többet próbálkozni
A ház építéséhez vettem. Sajnos sem itt, sem más kereskedőknél, de még a gyártó honlapján sem szerepel a lehetséges időzített szkennelési időközök felsorolása. Csak a kézikönyvben (és a menüben) jöttem rá, hogy az intervallumot csak 5, 10 és 30 percre lehet beállítani, ami alapvetően hiábavaló, hacsak nem egy nagyon hosszú történetet forgatunk. Próba nélkül visszatért.
0 ×Jelentés
Martin, Žďárflag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya
Hitelesített vásárlás
Semmi
Megbízhatóság, lassú szállítás, nem ajánlom
0 ×Jelentés
Vásárló, Vásárosnaményflag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: Evolveo StrongVision 2 GB + 8 GB SD kártya
Hitelesített vásárlás
Olcsó
Nincsenek
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ