AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: EVOLVEO StrongVision PRO A

Termékkatalógus
EVOLVEO StrongVision PRO A - Vadkamera

Vélemények: EVOLVEO StrongVision PRO A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO StrongVision PRO A témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO StrongVision PRO A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO StrongVision PRO A megvásárlása után te is írsz értékelést.
28 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Praha 9 Letňanyflag
Értékelve: 2023. 11. 09., változat: EVOLVEO StrongVision PRO A
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem ajánljuk. A fotócsapda nem kommunikál, és az Evolveo sem kommunikál. Nem!
Photopast nem kommunikál
Az Evolveo nem kommunikál
0 ×Jelentés
Vladimír, Sázavaflag
Értékelve: 2023. 11. 06., változat: EVOLVEO StrongVision PRO A
Hitelesített vásárlás
Javaslom, hogy kerülje el a szóban forgó fotócsapdát. Még az eredeti töltőt és az eredeti akkumulátort is megvettem. Csak az a dilettáns megoldás, hogy a fotócsapdát közvetlenül a hálózatról tápláljuk, a töltőt ott kell vértezni, és mégis a csatlakozó hegyére ragad, fúj a szél, vagy egy egér átfut a kábelen, és a kábel kiesik. Az akkumulátort ki kell vennie, és oldalra kell töltenie. Egyszerűen nem lehet egy fotócsapdát közvetlenül egy adott dizájnnal feltölteni, hacsak nem játszik a tartás/nem tartás sorsoláson. 1. Panasz, az akkumulátor nem akart feltöltődni, még mindig zöld volt. A ceruzaelemek 3 nap alatt lemerültek. Ítélet gyenge eredeti töltő, csereként egy erősebb, nem eredeti töltőt küldtek: -) Két hét múlva a forgatás kezdett meghiúsulni. 2. Reklamáció, a fénykép előnézeti képét a csatolmányba tettem. Három kártyát teszteltünk egymástól függetlenül. Ítélet, minden rendben, az SD-kártya sérült. Érdekes, hogy más eszközökön is működnek. Sajnos most írom a 3. panaszomat, vettem egy vadonatúj kártyát a gyártó ajánlásának megfelelően, és a készülék még mindig azt mondja, hogy hiányzik az SD kártya. Próbáltam más kártyákat is, de ugyanazzal az eredménnyel. Még egy tipp a végére, ha a fotócsapda azt mondja, hogy az elemek lemerültek, ne dobja ki őket. Szándékosan megmértem őket, és 1,5 V-ról 1,3 V-ra csökkentek, ráhúzhatsz egy csomó más elektronikát.
Az Alza-Boxon keresztül igényelhető.
Gyenge minőségű termék (bővebben a szövegben)
Pénzkidobás
0 ×Jelentés
Radovan, Vyškovflag
Értékelve: 2023. 10. 30., változat: EVOLVEO StrongVision PRO A
Hitelesített vásárlás
Az akkumulátor élettartama - 10 x AA -, amely hivatalosan több hónaposnak van megadva, a kézikönyvben napi 10 fényképre (videó nélkül) van finomítva. Tehát ha beállítod a "sokat" - legmagasabb minőségű fotó + hosszabb minőségű videó, magasabb képkocka sebesség stb. és ha a témák mozgása nagyobb, akkor 2 nap alatt elszívja az akkumulátorokat. A kérdés az, hogy az igényesebb beállításoknak van-e hatása. Végül a tapasztalataim és az igényeim alapján olyan beállításhoz jutottam, amely csökkenti a fogyasztást, és elégedett vagyok. Ajánlom, hogy vásároljon elemeket, 2 db-ot vettem, és nincs probléma az áramellátással.
Megfelel az elvárásoknak
A fotó és a videó minősége, beleértve a hangot is, jó, látom, amire szükségem van.
Körülbelül megfelelő - OK az árkategóriában.
0 ×Jelentés
Vásárló, Jáchymovflag
Értékelve: 2023. 09. 24., változat: EVOLVEO StrongVision PRO A
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nincs
Könnyen használható!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ