AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Fenix BC05R V2.0

Termékkatalógus
Fenix BC05R V2.0 - Kerékpár lámpa

Vélemények: Fenix BC05R V2.0

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fenix BC05R V2.0 témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fenix BC05R V2.0 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fenix BC05R V2.0 megvásárlása után te is írsz értékelést.
9 290 Ft
Raktáron > 10 db

Felhasználói vélemények

Martin, Lounyflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Gyors és egyszerű telepítés
Elegáns kis design
addig semmi
0 ×Jelentés
Josef, Brno 3flag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
+ Egyébként már több éve van egy Fenix újratölthető kézi zseblámpám, és még mindig tökéletesen működik. Ezért választottam ezt a márkát, amikor villogót vásároltam. + ez miniatűr w2 x h5 x h1,5 cm, de nagyszerűen ragyog éjjel-nappal (összesen 5 fényerősségváltozat optimális számomra). + tökéletes kivitelezés + használata nyeregtáskán, vagy pattintható feszt klippel bárhol a táskán stb. + jó vétel az árért + a gyártó kijelenti az akkumulátor élettartamát pl. állandó fény alacsonyabb intenzitáson 16 óra. Kipróbáltam, és 12 óra világítás után feladtam: ) A hám tart! - Kicsit meglepett, hogy nincs memória az utolsó módról, és ezért újra és újra meg kell kattintani (csak a teljesség kedvéért, valakit talán érdekel). - Üdvözöltem volna egy töltőcsatlakozót a hozzáférhető rész alján, ahogyan néhány versenytársnál van. Így le kell választania a kerékpárról a feltöltéshez, és még mindig el kell távolítania a csomagtartón lévő klipszet. Remélem, hogy a műanyag alkatrészek megmaradnak (ezt a teljesség kedvéért mondom, de nem feltétlenül szükséges).
0 ×Jelentés
Miroslav, Červený Kostelecflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás
Kis
magas fénysűrűség
elegendő kitartás
USB-C
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ