Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Fenix LR40R

Termékkatalógus
Fenix LR40R - Zseblámpa

Vélemények: Fenix LR40R

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fenix LR40R témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fenix LR40R termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fenix LR40R megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Josef, Česká Lípaflag
Értékelve: 2020. 08. 16., változat: Fenix LR40R
Hitelesített vásárlás
kétségtelenül egy ünnepi, ütésálló és vízálló "alumínium" és elektronika darabja, övtáskával és csuklóbiztosítással. stringgel
A reflektorban lévő Cree XP-L HI LED egy igazán élvonalbeli dióda, amely brutális és veszélyes fénykibocsátással és nagy hatótávolsággal rendelkezik, és a körkörös reflektor szó szerint mindent megvilágít, ami előtte van, mind alul, mind felül.
A fényszóró 4 fokozatát vagy a reflektor 4 fokozatát külön-külön lehet működtetni, a fényszóró és a reflektor pedig egyszerre és mind a 4 fényerősségen működtethető.
nehéz hardver (fegyverzet/felszerelés)
ez nem egy "olcsó darab"
az SOS jelzés kiváltása és talán még a tényleges bekapcsolás is némi gyakorlatot igényel.
a reflektoron és a reflektor kikapcsolásakor emlékeznie kell az utoljára beállított intenzitásra (fok), vagy alternatívaként mind a 4 fokon végigmenni az alapfokig
speciális akkumulátor - attól tartok, hogy probléma lesz az eredeti minőségében cserélhető akkumulátort találni, még akkor is, ha az akkumulátor be van gépelve.
nehéz hardver (fegyverzet/felszerelés)
ez nem egy "olcsó darab"
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ