0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Ferrino Agile 45 blue

Termékkatalógus
Ferrino Agile 45 blue - Túrahátizsák

Vélemények: Ferrino Agile 45 blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Ferrino Agile 45 blue témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Ferrino Agile 45 blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Ferrino Agile 45 blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
45 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Jan, Stařečflag
Értékelve: 2022. 08. 14., változat: Ferrino Agile 45 - black
Hitelesített vásárlás
igazán könnyű, mondhatod
tágas: jó bagl kezeléssel egy hétre is elfér a dolog - eddig a Kis-Fátra és a Javorníky átkelést csináltam vele, ott mindent elfértem, ami kellett (5 napos trek) és még maradt egy kis helyem.
sok hurok, fogantyú, lehet venni további pántokat, ahová pl ferrata sisakot lehet tenni (még nem próbáltam; Találtam három pár további hurkot)
Nagyon meg voltam elégedve a hátizsák elején található hálóval (tapintásról és töltéskor is kivehető, hogy jó minőségű háló) - elfértem egy tavaszi kabátot, egy poncsót, egy esőkabátot a hátizsákba, zsebkendőt, ill. egy kis kézfertőtlenítő
elég széles, akár egy kisebb csomagolt ultrakönnyű sátor is elférne, ha nem szereti a keltákat, vagy a vadonban való alvást (kompressziós zsák nélkül biztosan elfér oda a sátor)
masszív hát, ez volt a választás fő oka (persze a térfogat és a könnyedség is) nem szeretem a puha hátat a hátizsákon
a hátizsák elülső része kicipzározható és a hátizsák alatti holmikhoz juthatsz anélkül, hogy mindent turkálnod kellene
nagy rekesz vizeszsáknak
rúdtartók
addig semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ