Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: FiiO K5 Pro

Termékkatalógus
FiiO K5 Pro - Fül-/fejhallgató erősítő

Vélemények: FiiO K5 Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FiiO K5 Pro témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FiiO K5 Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FiiO K5 Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Zbyněk, Prahaflag
Értékelve: 2022. 05. 15., változat: FiiO K5 Pro
Hitelesített vásárlás
Szükségem volt egy asztali dac-re / erősítőre, amelyhez aktív hangszórót csatlakoztathatok, és egyben megfelelő fejhallgató kimenettel is rendelkeztem. A Fiio K5 Pro ideális jelöltnek tűnt. Azonban néhány perccel a csatlakoztatás, néhány illesztőprogram telepítése után elég nagy volt a csalódás. Az eszköz nem teszi lehetővé a felhasználó számára a kimenet kiválasztását. Ez azt jelenti, hogy ha van egy aktív hangszóró az RCA-ban, és fejhallgatót dugsz a jack aljzatba, akkor mindig mindkettőt lejátssza, és semmilyen módon nem lehet megváltoztatni, nincs lehetőség kiválasztani, hogy hova menjen a hang. Alkalmazásukban sem választható ki a kimenet USB-n keresztüli csatlakoztatás után. Igazán nem reméltem, hogy valami olyan alapvető dologgal kell foglalkoznom, mint a kimeneti priorizálás a dac/erősítőnél a 6000 CZK-os bátyám számára, amikor az Aliexpress 1800 CZK-os dobozom szemrebbenés nélkül meg tudja csinálni. És a hangerőszabályzó is borzasztó, eleinte egyáltalán nem megy, nem engedi a hangot és hirtelen megugrik és iszonyatosan hangos minden és a bal-jobb csatornában jelentős egyensúlyhiány hallható. Azon a napon érkezett vissza, amikor megkaptam a küldeményt.
Megjelenés
minőségi alkatrészek
csatlakozási lehetőségek
nagyszerű, természetes hangzás
nem lehet kiválasztani a kimenetet
a hangerőszabályzó nem működik a szám első ötödénél
a hangerő nagyon kiegyensúlyozatlan alacsony hangerő mellett – fejhallgatónál és hangszórónál egyaránt
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ