0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: FiiO UTWS5 0,78 mm, 2pin

Termékkatalógus
FiiO UTWS5 0,78 mm, 2pin - Fül-/fejhallgató erősítő

Vélemények: FiiO UTWS5 0,78 mm, 2pin

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FiiO UTWS5 0,78 mm, 2pin témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FiiO UTWS5 0,78 mm, 2pin termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FiiO UTWS5 0,78 mm, 2pin megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Mikuláš, Slanýflag
Értékelve: 2023. 10. 11., változat: FiiO UTWS5 0,78 mm, 2pin
Hitelesített vásárlás
A legjobb vezeték nélküli adapterek az IEM-hez, amelyekkel valaha is rendelkeztem. Az alkalmazás nemrég kapott egy frissítést, amely egy 10 sávos equalizerrel egészült ki, amit nagyon értékelek. Az egyetlen probléma, amit akkor találtam, amikor süllyesztett 2pin csatlakozóval rendelkező IEM-et használtam, például Truthear Hexa. Az ilyen fejhallgatók nem sokat tartanak az adaptereken, és meg kell vásárolnia egy 2pin (M) - 2pin (F) reduktort.
Teljesítmény (még a nagy fejhallgatók is lejátszanak)
Üzemidő
Alkalmazás
Átláthatósági mód
Hiányzó Bluetooth multipont
Magasabb ár
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ