Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke

Termékkatalógus
FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke - Bluetooth kulcskereső

Vélemények: FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 21., változat: FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke
Hitelesített vásárlás
Tetszett az ilyen típusú lokátor ötlete, ezért jóhiszeműen vettem őket egyenesen dupla kiszerelésben, és nagyot csalódtam. Magának a terméknek a tulajdonságait nem tudom értékelni, mert nem is jutottam el odáig. Megértem, hogy a termék viszonylag új, így nem vártam nagy csodákat az alkalmazástól, de egyik chip sem tudott összekapcsolni az alkalmazással. Biztos vagyok benne, hogy mindent engedélyeztem az alkalmazásban, amire szükségem volt, és többszöri próbálkozás után, hogy pontosan kövessem az utasításokat, kénytelen voltam azonnal visszaküldeni a terméket. A véleményem mellett a Play Áruházban is vannak olyan vélemények (a vélemény írásakor ez 2,1 csillag a 193 véleményből), ahol a fejlesztők frissítésekkel próbálnak segíteni ezeken a hiányosságokon, de szerettem volna visszaküldeni a terméket a lehető legrövidebb időn belül a 14 napos indoklás nélküli visszaküldési határidő miatt, másodszor pedig azért, mert ilyen alapvető hiányosságom miatt a hozzá kapcsolódó termék vagy szolgáltatás nem volt bizalmam. A chipek minősége sem passzolt az árhoz.
ötlet
törött alkalmazások
Ára
0 ×Jelentés
Martin, České Budějovice 2flag
Értékelve: 2022. 06. 05., változat: FIXED Sense Duo Pack - kék + szürke
Hitelesített vásárlás
Kicsi, könnyű, praktikus
GPS engedély nélkül nem lehet párosítani a telefonnal, szóval egy kis zsarolás a felhasználóval.
A telefon csengetési funkciója még nem működik, talán rájövök.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ