Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen

Termékkatalógus
Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen - Hangfelvevő készlet

Vélemények: Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Býšťflag
Értékelve: 2022. 11. 26., változat: Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen
Hitelesített vásárlás
Kiváló készlet otthoni rágáshoz.
A Focursite soundbarok nagyszerű indítóeszközök otthoni, mobil felvételek készítéséhez. Számos profi zenész és producer ajánlja a világ minden tájáról.
0 ×Jelentés
Miroslav, Jeseníkflag
Értékelve: 2020. 09. 24., változat: Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen
Hitelesített vásárlás
Olyan hangkártyára volt szükségem, amely működni fog Linuxon (Ubuntu 20.04). A PCIe kártyám Linuxon nem fut (azonban nem működik). Mint megtudtam, a PCIe egyáltalán nem jó hangkártya, az USB pedig a legjobb (még a profik is használják).
Olyan készletre volt szükségem, amely tartalmazta a mikrofont és a PC-ről történő hanglejátszás lehetőségét – ez tökéletesen megteszi.
A vicces az, hogy a PCIe hangkártyám (Sound Blaster Z) Linuxon képes volt felismerni a mikrofont és használni is, de a hang nem szólal meg. Így összehasonlítottam a mikrofon minőségét a Sound Blaster Z-vel és a Scarlett-tel. Scarlett abszolút nyert. A minőségi különbség körülbelül akkora, mint egy luxus Audi (Scarlett) és egy Trabant (Sound Blaster Z) menettulajdonságaiban.
A panelen található egy mikrofon érzékenység szabályozó (nem kell a PC-n valamilyen klikkerrel beállítani)
Lehetősége van a mikrofon használatára és a 6.3 JACK-on keresztüli csatlakozásra, például el. gitár, vagy bármilyen más bemenet a hangrendszerbe
A 6.3 JACK bemeneti hangerejét szabályozhatja
szabályozhatja a PC-kimenet hangerejét
Bekapcsolhatja a „Direct Monitor” módot, ami azt jelenti, hogy a fejhallgatón azonnal hallja, hogy mit vesz fel a mikrofon vagy a 6.3 jack.
A soundbar USB-C-n keresztül csatlakozik a PC-hez, így NTB-n és Macbookon is, PC-n és ANDROID-on is használható (igen, ez nem elírás, androidon tényleg működik – teszteltem)
A mellékelt fejhallgató nagyon jó minőségű (összehasonlítottam a Sony wh-1000XM3 2019-el, amely 6.3 JACK-on keresztül volt csatlakoztatva [adaptert kellett vennem, de kb. 130 ezerbe kerül]. A mellékelt fejhallgatónak jobb hangja van a kábelen, mint a SONY-nak, de kipróbáltam modern zenén, nem klasszikuson, mint például Beethoven stb. Nem hallgatom ezt a műfajt)
Nem kérdés, hogy drágább, de az előnyei megérik
Semelyik
Ha olyan soundbart keresel, amely bónuszokat ad a játékokhoz (a Sound Blaster egy mobilalkalmazást szállít az egyik PCIe soundbar vonallal, amely a mobilján egy „térképen” mutatja meg, hogy hol van az ellenség az ellenség zajossága alapján van (például nem lopva, hanem futva)), ne itt keresd ezeket az előnyöket. De ennek személy szerint nem sok értelme van (a gyártónak kell hozzá támogatása, és lehet, hogy nem működik megfelelően).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ