Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: FOMEI LED MINI RGB 24

Termékkatalógus
FOMEI LED MINI RGB 24 - Stúdió lámpa

Vélemények: FOMEI LED MINI RGB 24

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FOMEI LED MINI RGB 24 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FOMEI LED MINI RGB 24 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FOMEI LED MINI RGB 24 megvásárlása után te is írsz értékelést.
138 890 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Ivan, Příbram VIIIflag
Értékelve: 2024. 04. 09., változat: FOMEI LED MINI RGB 24
Hitelesített vásárlás
Nem tudom ajánlani a lámpát, nem venném újra. Lebontom a negatívumokat: Az akkumulátor töltése nem szerepel az utasításban. A töltőhöz csatlakoztatva a töltés néha gyors töltést jelez, de nem mutatja a töltöttség százalékát. Az összes eszközöm töltéséhez használt kábellel a töltés nem indul el ezzel a fénnyel, és a fényhez mellékelt kábeleket kell használni. Néhány óra töltőben töltés után nem tudom, hogy már feltöltötték-e, mert a kijelzőn ez nem jelenik meg egyértelműen. Hasznos lenne a potenciométert plusz és mínusz gombokkal helyettesíteni. A Desal Lite+ szoftver a fény tesztelésekor 2 évvel volt elavult, és nem lehetett összekapcsolni az Android 14-gyel. A fomei.com-on a fény ára majdnem 10K. Ez teljes képtelenség. Még az Alza esetében sem áll arányban az ár a minőséggel.
CRI 96
Fém burkolat
Kétszer hirdették (nem lehetett bekapcsolni)
Nem mutatja az akkumulátor állapotát
Szoftver és firmware
Túl rövid utasítások
Ára
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ