Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Fortron CST350 PLUS Black

Termékkatalógus
Fortron CST350 PLUS Black - Számítógépház

Vélemények: Fortron CST350 PLUS Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fortron CST350 PLUS Black témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fortron CST350 PLUS Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fortron CST350 PLUS Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
27 990 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Martin, Brnoflag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: Fortron CST350 PLUS Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
SFX tápegységre van szükség, ha széles mATX-et használunk.
kis
rögzített
0 ×Jelentés
Vásárló, Győrflag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: Fortron CST350 PLUS Black
Hitelesített vásárlás
mATX lap mellett csak az elején fér el a táp
Kívül relatív kicsi, de jól használható beltér
Talán a tápcsatlakozó elhelyezése
az előlapon is lehetne porszűrő, de ez majd még kiderül
0 ×Jelentés
Vásárló, Üllőflag
Értékelve: 2023. 09. 25., változat: Fortron CST350 PLUS Black
Hitelesített vásárlás
Jó-jó, de nem az igazi. Az FSP azt állítja erről a dobozról, hogy a legkisebb ház, amelybe mATX alaplapot tudsz építeni. Igen ez igaz, de itt jön a de. Leteszteltem a terméket, ami egyébként egészen jó anyagokból készült, stabil szép kidolgozásokkal. Amennyiben mATX lapot teszel bele az alsó ventilátor pozíciókba csak a vékony 120 mm-es forgók férnek el, de azok is bizonyos kompromisszumok árán. A normál 25 mm vastag ventik sajnos beleérnek az alaplap alsó csatlakozó sorába ezért használhatatlanná válik a deszkánk. A felső ventilátor tartóknál sem sokkal jobb a helyzet. Én egy Noctua NH-C14S hűtőt raktam be a házba és ez által egy ventit sem lehetett a felső szekcióba berakni. Egy kis garázs tuninggal megoldottam, hogy legalább egy 92 mm-es porkavaró beférjen a hűtő mellé. A maximum beépíthető cpu hűtő magassága ennél a háznál 155 mm. Ez pont 5- 8 mm-rel kisebb, mint a 120 mm-rel rendelkező álló hűtők általános magassága. Egyszerűen nem értem a tervezőket. Itt egy jó anyagokból pontosan kidolgozott ház, még is olyan szarvashibákat követnek el, ami teljesen lelombozza az ember kedvét. Amennyiben ez a ház 15mm-rel szélesebb és 25mm-rel magasabb volna, akkor a fentiekben leírt problémák mindegyikét meg lehetne oldani, és szerintem még így is egy nagyon pici ház maradna. Továbbá + pont a fronton levő C-type csatlakozóért. Szerintem 2023-ban ez már minden házra kötelezően rá kellene rakni, hiszen az újabb alaplapokon már szinte mindegyiken ott van a csatlakozási lehetőség. A ház front paneljáról hiányolom a porszűrőt.
C-type cstlakozó a front lapon
A tapasztalatoknál mindent részletesen leírtam
0 ×Jelentés
Jan, Orlické Záhoříflag
Értékelve: 2023. 01. 12., változat: Fortron CST350 PLUS Black
Hitelesített vásárlás
Abszolút tökéletes tok, ha kisebbet keres, de mégis mATX-ot szeretne. Valószínűleg ez a legkisebb mATX tok, amelyet meg lehet vásárolni, és az egyetlen (a NAS tok mellett), amely a viszonylag függőlegesen szűkös helyhez méretezett. Több mint egy hónap elteltével is teljesen el vagyok ragadtatva tőle. Az egész tok fém és kiváló minőségű. Minden oldala (oldal, felső, alsó, alsó, elülső) egy másodperc alatt könnyen eltávolítható, mivel nem használnak csavarokat, majd egy másodperc alatt visszatehető. Szerény mérete ellenére belülről nagyon jól testre szabható - mATX és mITX konfigurációkban is elfér, és ATX és SFX tápegységeket is használhat. A ventilátorok szinte bárhová felszerelhetők - a hátul lévő szabad hely egy nagy pozíció, ahová tetszés szerint felszerelheti őket. Szó szerint bármelyik oldalra rögzíthetők. A GPU függőlegesen is telepíthető, de nem tudom, hogy ennek sok értelme lenne-e ebben a konkrét esetben. De működik! Az egész belső tér nagyon okosan van kitalálva, és azt a benyomást kelti, hogy a mérnökök tényleg sok gondot fordítottak a tervezésre (jó értelemben). A 155 mm-es maximális CPU-hűtő magassága pontosan illeszkedik - én egy 155 mm-es hűtőt vettem, és minden tökéletesen illeszkedik milliméterre pontosan. Ironikus módon, szerény méretének köszönhetően ez a ház abszolút kiváló légáramlással rendelkezik - természetesen a hőmérsékletek a felépítésedtől is függnek, de még több órás RD2 ultra játék után sem volt a CPU soha több mint 55°C, és a GPU soha nem volt több mint 65°C, és üresjáratban a CPU könnyen 25-30°C, ami kiváló. Amire mindenképpen gondolnod kell, az egy moduláris tápegység, hogy ne legyenek felesleges, nem használt kábelek egy kisebb helyen. Ez persze általában igaz, de itt kétszeresen is. Ami a tápegységet illeti, az egy kicsit szokatlan módon az előlap mellé (előlappal lefelé) van szerelve, és nem a hátoldalon, mint általában. Egy törött tápcsatlakozó vezet hozzá hátulról. Győződjön meg róla, hogy a tápegység csatlakozójának középső villája a ventilátortól "távolabb" mutat, különben a tápegységet még be tudja szerelni és csatlakoztatni, de a kábelt eléggé "meg kell törnie". " A telepítés során mindenképpen tanácsos több lépéssel előre gondolkodni. A GPU-t telepítse utoljára; a telepített 155 mm-es hűtő és a GPU kombinációjával az ujjaid nem érnek el egyetlen csatlakozót sem, ezért készítsd elő az MB-t, szereld be, majd csatlakoztasd hozzá az összes tápcsatlakozót, és csak ezután szereld be utoljára a GPU-t. Összeszerelés után a belső tér eléggé "töltött" benyomást kelt, de egészében véve remekül működik. Néhányan talán hiányolják, hogy nincs átlátszó oldalfala. Az egész tok azonban visszafogottan, ugyanakkor elegánsan és professzionálisan néz ki. És ha látod, hogy milyen számítási teljesítmény fér el ebben az apró szekrényben, mosolyt csal az ajkadra!
Nagyon kifinomult belső tér különböző konfigurációs lehetőségekkel
Csavarmentes rögzítés - a tok oldalait csak "ki kell törni".
ATX és SFX tápegységek
Függőleges GPU opció
Tökéletes aiflow
Teljesen fémből készült
Elegáns megjelenés
Vigyázz, hogy a tápegységed csatlakozójának középső villája ne ugyanazon az oldalon legyen, mint a tápegység ventilátora, különben sokat kell "törnöd" a kábelt.
A telepítés átgondoltabb - minden lépést előre át kell gondolni, és a kézikönyvet tanulmányozni kell.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 09., változat: Fortron CST350 PLUS Black
Hitelesített vásárlás
ügyesen kialakított tér
szép és minőségi anyag
Atx és sfx tápegységekhez is használható
jó légáramlás
a csavarok szép csomagolásban érkeztek: -)
zavaró utasítások (ez a 7. PC, amit építek, és elég nagy problémám volt)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ