Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Fractal Design Celsius+ S24 Prisma

Termékkatalógus
Fractal Design Celsius+ S24 Prisma - Vízhűtés

Vélemények: Fractal Design Celsius+ S24 Prisma

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fractal Design Celsius+ S24 Prisma témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fractal Design Celsius+ S24 Prisma termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fractal Design Celsius+ S24 Prisma megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ľubor, Povazska Teplaflag
Értékelve: 2021. 05. 25., változat: Fractal Design Celsius+ S24 Prisma
Hitelesített vásárlás
kiváló AIO hűtés, Fractal Design Celsius+ S24 Prisma az első útmutatóm
A youtube-on végzett tesztek alapján választottam, ahol mindig a legjobbak között volt.
a szivattyú eredeti pasztája jó minőségű, nem látok nagy különbséget a Thermal Grizzly Kryonautra való későbbi csere után.
a hűtőről jövő tömlők elég merevek, de nincs mihez hasonlítanom, valószínűleg biztonsági okokból.
ARGB hub oldalán a radiátor rendben van, de a dugók a csatlakozók nem tart szorosan, legyen óvatos, hogy ne essen ki a telepítés során
maga az összeszerelés rendben van, ha van egy nagyobb láda, vagy moduláris, ahol a láda tetejét szétszedjük.
a szivattyú csendes még a két ARGB ventilátor is
A szivattyút AUTO üzemmódban használom (alacsonyabb fordulatszámot preferál a magasabb hőmérséklethez).
normál működés közben 36 fok van, a szivattyú 900 fordulat/perc, a két ventilátor 340 fordulat/perc. az egész dolog gyönyörűen csendes
Tettem a vezető a dobozba Fractal Design Meshify 2 Compact White TG Clear Tint és a processzor van AMD Ryzen 7 5800X 8 mag a fórumon ASUS PRIME X570-P és jól néz ki, nem akarok egy klasszikus légventilátor (torony)
legyen óvatos a radiátor beszerelésekor, a teteje - ahol a tömlő kivezetése van, MINDIG magasabbnak kell lennie, mint a szivattyú - akkor tökéletesen hűt és teljesen csendes.
olcsóbbnak kell lennie (ezen az áron vagy még egy kicsit több, a konkurencia is LCD a szivattyúnál, stb. ), de én egy Fractal AIO-t akartam, mivel már van egy Fractal dobozom.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ