Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550

Termékkatalógus
FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 - PC tápegység

Vélemények: FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Brnoflag
Értékelve: 2023. 06. 15., változat: FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550
Hitelesített vásárlás
Jól működik. A tápegység részben rögzített vezetékekkel rendelkezik ( alaplap és processzor tápegység). A CPU tápkábel kialakítása egyes tulajdonosok számára problémás lehet, mivel 2x 4 tűs kábelt tartalmaz, amelyek kb. 10 cm távolságra vannak egymástól, ami olyan esetekben, amelyeknek nincsenek kidudorodó oldalai, az esetek 90%-ában lehetetlenné teszi a hátlap felszerelését a táblán kívülre (a 2 folyamatos 4 tűs kábelezésnek szinte el kellene törnie), hogy az oldalakat visszategye). A tápegységen lévő aljzatok száma nagyobb, mint a mellékelt moduláris kábelezésé, így például, aki ostoba módon azt gondolta, hogy két grafikus kártyája lesz a PC-ben további tápegységgel, és mindkettőt külön-külön fogja táplálni a tápegységből egy-egy kábellel, annak nincs szerencséje, mert a 8 tűs és a 6+2 tűs egy kábelen van, így a tápegység második PCI-E aljzata felesleges.
Teljesítmény
Ára
Csendes működés
Részben moduláris
A processzor tápkábelének nem megfelelő kialakítása.
Néhány kábel
0 ×Jelentés
Vásárló, Rimócflag
Értékelve: 2023. 02. 20., változat: FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550
Hitelesített vásárlás
Hibátlan, csendes, eddig nagyon stabilan tartja a rendszert.
84 hónap garancia
Minőség, megbízható márka.
Talán kicsit feszesek a kábelek és a 6+2 pin csatlakozóját nehéz egyberakni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ