Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: G21 Bubble Rovarcsapda

Termékkatalógus
G21 Bubble Rovarcsapda - Rovarcsapda

Vélemények: G21 Bubble Rovarcsapda

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) G21 Bubble Rovarcsapda témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) G21 Bubble Rovarcsapda termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) G21 Bubble Rovarcsapda megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Daniel Král, Praha 9 - Horní Počerniceflag
Értékelve: 2022. 08. 09., változat: G21 Bubble Rovarcsapda
Hitelesített vásárlás
Teljesen undorító gyenge minőségű műanyag feldolgozás. Egyrészt az első használat után szétesett, a második pedig javítás után sem működik - egy kis lepkét csábított a falra mellé, de ennek a gizmának meg sem közelítette. Két egész éjszakán át próbáltam, és az egyetlen dolog, ami megölte, az az idegeim volt, amikor hajnali 3-kor a biztosítékokat kellett kivernem az egész házban.
jó ötlet az E27-hez való illesztéssel
megdöbbentő minőség
nehezebb az aljzatba
nem működik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ