Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: G21 Tower

Termékkatalógus
G21 Tower - Rovarcsapda

Vélemények: G21 Tower

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) G21 Tower témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) G21 Tower termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) G21 Tower megvásárlása után te is írsz értékelést.
76 790 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Praha 4flag
Értékelve: 2022. 07. 16., változat: G21 Tower
Hitelesített vásárlás
Az új házban a legyekkel, este pedig a szúnyogokkal oldottuk meg a problémát. Szóval valami olyat szerettem volna, ami ártól függetlenül tényleg működik. Tetszett ez a lámpa, és úgy gondoltam, hogy az árért működnie kell, nem? Ennek az ellenkezője volt igaz. A lámpát délután szállították hozzám, így bedugtam a nappali asztalára, ahol akkoriban több légy is röpködött, és nagyon vártam, hogyan oldódik meg minden. A legyeket azonban szinte minden más vonzotta jobban, mint a lámpa. Azt hittem, oké, talán ha besötétedik, vagy legalább a szúnyogok ellen hat. Sötétedett, a lugas alatti teraszon égett a lámpa, tőlünk kb. Miután rövid időn belül kaptunk néhány kellemetlen szúnyogcsípést, simán átmentünk a lámpás nappaliba. Gondoltam, leengedem egy éjszakán át, biztosan megfogja, ha nincs sehol más fényforrás. Kinyitottam az összes ajtót, és a lámpát a leginkább hozzáférhető helyre tettem. Reggelig nem tudtam aludni, amikor kiürítettem a tartályt legyekkel és szúnyogokkal. Az eredmény az, hogy másnap reggel egy légy volt a tározóban, amely látszólag a fáradtság miatt esett a készülékbe. A prágai legyek egyszerűen túl nyűgösek ehhez az eszközhöz. Visszajövök és máshol próbálkozom.
Jól néz ki.
Érdekes a funkcionalitás elmélet
A rovarok teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a lámpát (legyek és szúnyogok ellen tesztelték bel- és kültéren egyaránt)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ