Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G

Termékkatalógus
GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G - Videókártya

Vélemények: GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 12., változat: GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G
Hitelesített vásárlás
Sokáig a Sapphire RX 7900XTX (csúcsteljesítmény) és ez a Gainward RTX 4080 (a teljesítmény és a VRM szempontjából a hátsó végén) között döntöttem. Mindkettő ára hasonló (jelenleg mindkettő túlzó). Bruttó játékteljesítmény plusz vagy mínusz kiegyensúlyozott. Az architektúrák eltérőek. Tekintettel a Geforce támogatására olyan programokban, mint a Blender, DaVinci Resolve a CUDA magok miatt, az RT-ben nyújtott teljesítményre, a DLSS "mankók" és az FG játékokban nyújtott támogatására, a Team Green-nek több értelme van. A játékokban értékelnem kell a képkocka generálás támogatását - az FPS növekedése észrevehető, képromlás szerint az én subj. a benyomás kicsi. Érezhetően csökken a kártya energiafogyasztása, és ez általában a 4080 előnye a Radeonnal szemben. A kérdés az, hogy miért van szükség egyáltalán ezeknek a technológiáknak az engedélyezésére (a fejlesztők nem hajlandóak jobban optimalizálni a motorjaikat? ) Ennek a kártyának a NYÁK-ja rövidebb, mint az előző Phoenix 3080-as kártyámé, és a gyártó jól kihasználta a nyitott hátlapi részt a szellőzés érdekében. A modell hűtése egyébként csendes, három 95 mm-es ventilátor található a kártyán. A legnagyobb csalódás az ár, amely még egy év elteltével sem változott sokat. Tényleg olyan magas, mint a kriptopénzek idején volt. Ha azonban kedvezményekre számítasz, vagy ki akarod hagyni ezt a generációt, attól tartok, hogy a Blackwell még drágább lesz. A TSMC ostyái az 5 nm-es technológián valamennyibe kerülnek, és a 3 nm-es technológián biztosan még drágábbak lesznek. Figyelembe véve az AMD (eddig) hiábavaló erőfeszítéseit, hogy egyenértékű funkciókat kínáljon, mint az FG, dlss, rt és a gyengébb teljesítményüket a tartalomkészítő programokban, a geforce jelenleg a jobb választás. Aki várni akar, az várjon, aki most akar játszani, annak el kell fogadnia az árát.
Elegendő teljesítmény 1440p-hez
Fogyasztás akár 320W (ennél a modellnél)
16GB VRAM (remélhetőleg sokáig kitart)
Cuda és tensor kernelek, sugárkövetés, dlss, képkocka generálás
Alacsony zajszint és nem nyikorgó tekercsek (valószínűleg darabonként és modellenként változó)
Alacsony hőmérséklet. 59°C a magon, 69°C a memórián
Kompatibilitás a régebbi játékokkal
Kártya hossza 33 cm
Ára
ismét az ár
0 ×Jelentés
Václav, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G
Hitelesített vásárlás
Végrehajtó
Csendes
A nagy toronyban a meleg levegőt eltávolító oldalsó ventilátorral a kártya a legnagyobb terhelés mellett is stabilan 64 °C-on áll.
Semmi
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 16., változat: GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G
Hitelesített vásárlás
Nem éri meg az árát!
"kisebb" méretű kivitel, ami viszont nem megy a hűtés rovására.
nem volt coil whine (nekem)
"nyekergő" ventilátorok alacsony fordulatszámnál. Ilyen árkategóriában ez pofátlanság!
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 04. 15., változat: GAINWARD GeForce RTX 4080 Phoenix 16G
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Letöltöttem az illesztőprogramot, minden működik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ