Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: GameMax Mini Abyss / H608

Termékkatalógus
GameMax Mini Abyss / H608 - Számítógépház

Vélemények: GameMax Mini Abyss / H608

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GameMax Mini Abyss / H608 témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GameMax Mini Abyss / H608 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GameMax Mini Abyss / H608 megvásárlása után te is írsz értékelést.
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Martin, Zábřehflag
Értékelve: 2022. 11. 22., változat: GameMax Mini Abyss / H608
Hitelesített vásárlás
A doboz valóban gyönyörű, talán az egyik legszebb. a kivitelezés minősége kiváló az árához képest, kemény lemezek, kényelmes összeszerelés. Hátránya azonban a kábelkezelésben lehet, mivel a toknak nincsenek kidudorodó oldalai, így ott nehéz lezárni a kábeleket.
Gyönyörű szekrény
kemény lapok
drágábbnak tűnik, mint amilyen valójában
ARGB vezérlő
könnyű összeszerelés
rosszabb kábelkezelés
rosszabb légáramlás
speciális sata csatlakozó a vezérlőn
0 ×Jelentés
David, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: GameMax Mini Abyss / H608
Hitelesített vásárlás
Design gyermekek számára tökéletes
A világítás kikapcsolásának vagy tompításának lehetősége
Hotbox, azt javaslom, hogy adjunk hozzá egy ventilátort a jobb oldali nyíláshoz a CPU felett, mint egy szívócső, a hőmérséklet prime95 alatt 95c-ről 10 perc után 65c-re csökkent.
Gyorsan "leáll"
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 06. 01., változat: GameMax Mini Abyss / H608
Hitelesített vásárlás
Borzalmas csalódás ez nekem. Azt hittem veszek egy jó házat de el van méretezve. nem fér el benne a 240 es vizhűtésem. Arra gondoltam vissza is küldöm de mire visszautalják a pénzemet meg minden huza vona igy inkább megtartom de nem sokáig mert ahogy lesz pénzem már dobom is ki a kukába . És ilyen márkát mint ez nem veszek többet. Ebből is látszik hogy az ismeretlen márka milyen. Vettem volna inkább zalmant vagy asus vagy corsair házat vagy olyat ami márka az jó lett volna de én buta ezt választottam ami nem jó semmire.
kedves alza jo volna ha a negativ kritikámat is kiraknátok az oldalra és nem csak azt ahol 5 vagy 4 csillagot adok mert ez szerintem nem fer hogy azt ahol 1 vagy 2 csillagot adok nem kerül ki. Köszi.
Felülre nem fér el a 240 es cougar vizhűtésem mert nem elég magas a ház 2 milliméter hijja van hogy be tudjam rakni.
Előre be tudtam rakni a vizhűtést de akkor meg nem tudom rárakni az előlapot azt a szépen világitó elejét. Igy aztán azt be sem tudtam kapcsolni.
Hátul a kébelek miatt nem tudom rátenni a hátsó részét. nekem 5 ventillátor van benne de nem fér el a kábel hátul igy a hátulja sem van rajta.
Drága
nem javaslom senkinek . Max annak aki nem akar vizhűtést használni .
Kidobtam a pénzem az ablakon nagyon dühös vagyok.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 01. 25., változat: GameMax Mini Abyss / H608
Hitelesített vásárlás
Jól néz ki, csak az húzza le az egészet, hogy a filléres ARGB kábelt nem adta hozzá amivel összeköthető lenne az alaplappal (Aura sync). 100Ft-ot spóroltak a kábelen, nekem szállítással ez +3000-be került és nagyon nehéz beszerezni...
Szép
Nincs hozzá (a filléres) ARGB kábel így az Aura sync csak matricának jó. Persze nagyon nehezen lehet rendelni hozzá szállítással 3e-ért.... remek!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ