Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: GameMax Spark Grey

Termékkatalógus
GameMax Spark Grey - Számítógépház

Vélemények: GameMax Spark Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GameMax Spark Grey témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GameMax Spark Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GameMax Spark Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: GameMax Spark Grey
Hitelesített vásárlás
Nagyon meg vagyok elégedve vele, mivel mAtx-hez képest tágas és nagyon jól szellőzik. Gyárilag nem jár hozzá venti. Nagyon esztétikusan néz ki benne a gamer hardver.
Remek szellőzés, minőségi számítógép ház.
0 ×Jelentés
Jana, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: GameMax Spark Grey
Hitelesített vásárlás
Konstrukció
Ára
Elhízás
Ha nincs legalább 2x12 vagy 2x14 cm-es ventilátorod, akkor add hozzá az árhoz.
Az előlap szegényebb a resettel és az extra USB-vel.
0 ×Jelentés
Radek, Sokolovflag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: GameMax Spark Grey
Hitelesített vásárlás
Méret
Minden a csomagban található (csavarok, klipszek, kábelek, stb. _forrás nélkül)
Tervezés: -)
A tápegységet meg kell vásárolni: -)
0 ×Jelentés
Jindřich, Luhačoviceflag
Értékelve: 2023. 08. 26., változat: GameMax Spark Grey
Hitelesített vásárlás
Az eredeti CoolerMaster Silencio 352-ben a hőmérséklet már nem volt rendben, ezért úgy döntöttem, hogy egy jobban szellőző dobozt választok (ezt). Mi minden került bele: microATX AsRock alaplap, Ryzen hatmagos Ryzen, Silentium Fera3 hűtő Noctua ventilátorral, teljesen moduláris ATX tápegység a Fractaltól, 2x 2,5" SSD, 1x 3,5" rongy, dual-slot grafikus és single-slot wifi modul. A ház ventilátorai 2x alul, 2x felül, 1x hátul, mind 120mm-esek. Telepítési megjegyzések: Az alsó és a hátsó ventilátorokat az MB után és a kártya alján lévő csatlakozók csatlakoztatása után szerelje be. A többi csatlakozót is nehéz használni, a dobozban kevés hely van a kezeknek. A tápegység fedőlapja hordozza az SSD-ket, levehető, ami praktikus, azonban a tápegység között kevés hely van mögötte a kábelek számára. Hátulról van hely, de a laphoz vezető tápkábel nem fért bele a tokba, és elölről kellett behúznom (a fémlemez takarja, így nem számít). Az előlapi csatlakozó elromlott, utálom. Mivel az összes ventilátort gumitüskékre szereltem, az alján lévő porszűrő a fejük miatt kidudorodik. A légáramlás függőleges, így nem barátok a processzorok léghűtőivel (visszafelé törik a levegőt), vízhűtésre fogok váltani. A szétszerelés/összeszerelés gyors és egyszerű, az építési minőség átlagon felüli, a hátul lévő fülek nyelvesek és nem elszakíthatóak, ami nagyszerű. Nos, és a forgalom: csendes, semmi sem melegszik fel - küldetés teljesítve. És ez egy nagyon szép doboz.
design
praktikus elrendezés
apró
légáramlás
kék diódák nélkül
egy kicsit jobban át kell gondolni a konstrukciót
előlapi fejléc
alsó porszűrő
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ