AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Garmin Forerunner 255S Light Pink

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 255S Light Pink - Okosóra

Vélemények: Garmin Forerunner 255S Light Pink

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin Forerunner 255S Light Pink témával kapcsolatban? Nálunk 68 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin Forerunner 255S Light Pink termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin Forerunner 255S Light Pink megvásárlása után te is írsz értékelést.
120 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 05., változat: Garmin Forerunner 255S Powder Grey
Hitelesített vásárlás
Ideális méret egy gyermek kezéhez
Ez idáig semmi
0 ×Jelentés
Věra, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 05. 04., változat: Garmin Forerunner 255S Light Pink
Hitelesített vásárlás
Megfeleltek az elvárásaimnak. Mérési pontosság, teljesítményértékelés. Tökéletes óra hobbisták számára.
Eddig nem.
0 ×Jelentés
Lukáš, Brno 2flag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: Garmin Forerunner 255 Slate Grey
Hitelesített vásárlás
Miután néhány évig használtam egy egyszerű Amazfit sportórát és a funkciók gyakori összeomlása (pulzusszám, GPS hiba, véletlen tevékenység vége,. ) Úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat, és a Coros vs Garmin csatában a Garmin nyert. A kezdetek egy vadonatúj alkalmazás és különböző új funkciók miatt bonyolultabbak voltak (az alkalmazás nem a legtisztább minden tekintetben, de ez megszokás kérdése). Néhány hetes használat után rendkívül elégedett vagyok, az óra pontosan azt teljesíti, amit vártam tőle. Az egyetlen dolog, amit értékelnék, az a térképes navigáció, de a Garmin politikája miatt ez a funkció nem várható el az alacsonyabb modelleknél. Eleinte nekem is szoknom kellett a szilikon karkötőt, de több mint 3 hónap használat után már nem jelent gondot a 24/7 viselés. Ha egy viszonylag kedvező árú sportórát keres a szokásos intelligens funkciókkal, csak ajánlani tudom.
Akkumulátor üzemideje
MIP kijelző
vezérlés gombokkal
GPS pontosság
Intelligens funkciók (okosóra, csak a megfelelő)
Garmin ajánlások
Ára
A GPS-hez való kapcsolódás sebessége (város 10-15s)
Térképes navigáció hiánya
Hiba az SW frissítésben
0 ×Jelentés
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: Garmin Forerunner 255 Slate Grey
Hitelesített vásárlás
Elsősorban súlyzós edzésre, kerékpározásra, futásra, úszásra és túrázásra használom. Minden nagyszerű, részletes mutatója az edzésminőségnek, az aktuális edzésállapotnak, az edzési ajánlásoknak, a regenerációs állapotnak stb. A test akkumulátor funkciója és a pulzusszám-variabilitás kiváló, ami meghatározza, hogy mennyire vagy felkészült a következő edzésre, és hogyan kezeled az aktuális edzésterhelést. Az Apple Watch-ról elsősorban az akkumulátor élettartama és a sportfunkciók miatt váltottam. Az elején hatalmas szokatlanság volt, különösen az érintéssel történő vezérlés képtelensége és a kijelző minősége, de néhány nap után megszokja az ember, és végül imádja a nyomógombos vezérlést, mert tényleg nagyszerű edzés közben, akár a medencében, akár télen kesztyűben. Ha egy kifinomult sportórát szeretne, intelligens funkciókkal és sportos megjelenéssel, szerezzen be egy Garmin órát. Azok, akik alapvető sportfunkciókkal és eleganciával rendelkező okosórát szeretnének minden alkalomra, az AW-t válasszák. Mit fogunk csinálni. Az Apple Watch valóban jobban és elegánsabban néz ki ingben, de ez ismét a sportfunkciók rovására megy. Megszoktam a Garminokat az ingemmel, és nem néz ki túl rosszul. Általános elégedettség.
Akkumulátor üzemideje
A gyakorlatban szereplő részletek és ellenőrzött értékek mennyisége
Tényleg könnyű
Egyszerű használat
Garmin edzéstervek
Test akkumulátor
Napi ajánlások
Ára
Képzési státusz
Vezérlés gombokkal
Nem szeretem a szilikonszalagokat, más anyagot kellett vennem.
A kijelző minősége hiányzik az Apple watch-hoz képest, de számítottam rá.
Az alvázfeldolgozás minősége, AW egy darabbal tovább
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: Garmin Forerunner 255 Slate Grey
Hitelesített vásárlás
Páratlan akkumulátor-üzemidő
a tevékenységek (futás, gyaloglás, úszás) megfigyelését a menüből kell kezdeni. Hozzáadnám az automatikus felismerést
0 ×Jelentés
Jiří, Moravské Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: Garmin Forerunner 255 Slate Grey
Hitelesített vásárlás
Mint egy korábban használt Garmin Forerunner 45 tulajdonosa, a Forerunner 255 sportóra magas színvonala miatt vagyok a Forerunner 255 sportórával. izgatott. Ha a futó javítani és használni akarja az edzésfunkciókat, ez az óra nagy segítség lesz. Ezt az órát tartom a Garmin kínálatából az optimális választásnak - ár/teljesítmény. Ha a futó képes navigálni a pályán és előre megtervezni az útvonalat a Garmin Connectben, akkor a futás ismeretlen környezetben is kezelhető. Remélem, hogy ez az óra szolgál majd min. 5 év. 5 év után a Forerruner modellen eltört a szíj, amely az órához volt ragasztva. A Forrerunner 45-ön a műanyag rész, amelyhez a szíj van csavarozva, eltört. Remélem, a Garmin tanult a korábbi tervezési hibákból. Tény, hogy a kényszerű óracsere lesz a tervezett versenyeken való előrehaladásom. Miért választottam újra a Garmin-t. A Garmin termékek a sportfelszerelések élvonalába tartoznak, magas szintű funkciókat és kézműves kivitelezést kínálnak. Ha valaki már évek óta használja a Garmin termékeket, nem akarja elhagyni és megváltoztatni a fiókot, ahol az összes tevékenységi előzményét tárolja.
Ez a sportóra szinte ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a magasabb kategóriájú Garmin modellek offline navigációval.
A kijelző megfelelő olvashatósága sötétben és sötétben. Napfényben az alkalmazott technológia miatt könnyen olvasható.
Jó és egyértelmű felhasználói fiók a Garmin Connectben
Úgy tűnik, hogy gyakrabban töltök, mint ahogy azt a Garmin által megadott értékek szerint vártam. Ennek egyik lehetséges oka az óra túlzott és gyakori használata egy új modell megtanulása és a funkciók ideális beállításainak megtalálása.
Kár, hogy ez az óra nem rendelkezik érintőképernyővel. A menüben való görgetéskor a lapozás kényelmesebb lenne.
0 ×Jelentés
Softech spol. s r.o., Plzeňflag
Értékelve: 2024. 01. 09., változat: Garmin Forerunner 255 Slate Grey
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az FR245 utódjaként határozottan előrelépést jelent
Barométer
0 ×Jelentés
Radek, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: Garmin Forerunner 255 Slate Grey
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi sporttester számos funkcióval. Ebben a kategóriában az ár alapján választottam, és előre tudtam, hogy Garmin-t akarok, mert van egy másik készülékem tőlük (Edge 530), és már volt egy órám korábban (735XT, összetörte a kijelzőjét a ferrata-nál; a feleségemnek FR 35). Én is fontolgattam egy Forerunner 55-öt, és valószínűleg elég jó lenne nekem, plusz van egy barométer és néhány fejlettebb adatcsípés (adatmániás vagyok). Valahogy tud zenélni, de nem tudom, hogyan, engem sosem érdekelt. Az óra funkcióját tekintve nincs sok hiba. A kapcsolat az érzékelőkkel zökkenőmentes, a mobiltelefonhoz az adatok szinkronizálásához is. A kijelző szerintem rendben van. Az akkumulátor élettartama normális, nem teszteltem hosszú tevékenységet, de körülbelül egy hét normál tevékenységet fog tartani, ahogyan azt hirdetik. Az esti higiénia során töltődöm fel, a fél óra elég (kb. 2 óra aktivitási rekordom van naponta). Várom a szokásos Garmin szoftveres problémákat, de eddig semmi sem jelentkezett. Az egyetlen panasz ezzel a modellel kapcsolatban valószínűleg a rosszabb megjelenés - nekem a szürke változat van meg, és nem néz ki jól egy öltönyhöz. De az általam fizetett árért nincs jobb, és engem csak a funkció érdekel, nem érdekel a kinézet.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 18., változat: Garmin Forerunner 255 Tidal Blue
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A másik futóórám akkumlátora már egy félmaratont sem bírt ki. Ez a termék - más funkciói mellett - figyeli az alvás/pihenés minőségét. Rendszeres visszajelzést ad a terhelhetőségi állapotról.
Jó kezelhetőség. Pont annyit tud, ami az én igényem.
Még nem tapasztaltam.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: Garmin Forerunner 255 Slate Grey
Árösszehasonlítóból származó értékelés
ár/érték alapján a legjobb sportóra jelenleg. Meghalt a 745-öm és gyorsan kellett valami, mert közelgett a verseny. Nem mindenben jobb, de azért előrelépés.
Hosszú üzemidő (kb 2 hét)
Nagy, éles MIP kijelző
Nagyon pontos GPS (Dual mód nélkül is! )
Elevate v4 szenzor pár futás alapján kinőtte a gyermekbetegségeit. 5-10 másodperces késéssel mutatja a pulzust, ami figyelemre méltó (átlag kínaiaknál ez 20-25 másodperc)
HRV-t is már tud mérni
Továbbfejlesztett napi futásajánlások vannak benne, amik figyelembe veszik a naptárba felvett eseményeket/versenyeket és azok felkészítésére alkalmas edzéseket ajánl
Szenzort végre már üveg védi
Gorilla Glass 3 védi a számlapot.
Nincs programozható shortcut (gyorsgomb) , ami a 745-höz képest visszalépés
Nincs WiFi
Gyári számlapok fapadosak és alig lehet testreszabni őket (Garmin Watchface Builder ingyenes weboldalt érdemes használni saját számlapok készítéséhez)
Picit nagy a káva, ami teljesen kihasználatlan terület és így nem a legszebb az óra
Garmin valamiért a fényvisszaverő réteget nem az üveg belső felére teszi, hanem kívülre, ahol könnyű "lekarcolni". Hiába a Gorilla Glass, ha karcosnak néz ki... Ez Fenix 6 és FR 745 esetén is ilyen volt.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 30
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ