Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Garmin Instinct 2S Solar Mist Gray

Termékkatalógus
Garmin Instinct 2S Solar Mist Gray - Okosóra

Vélemények: Garmin Instinct 2S Solar Mist Gray

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin Instinct 2S Solar Mist Gray témával kapcsolatban? Nálunk 52 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin Instinct 2S Solar Mist Gray termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin Instinct 2S Solar Mist Gray megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vladimír, Tábor 1flag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Hitelesített vásárlás
jól néznek ki
csere egy másik típusú garminra
inkább egy hölgy kezére való
az öv rövid
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg használt, a szíj színe más és nagyon rövid. A használtakat újként árulják.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 28., változat: Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Hitelesített vásárlás
Kényelmes méret
Hosszú üzemidő
Garmin Connect app
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: Garmin Instinct 2X Solar piros
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Akkumulátor idő, megbízhatóság
Számomra tökéletes
Nem tapasztaltam
0 ×Jelentés
Zdeněk, Strunkovice nad Blanicíflag
Értékelve: 2024. 01. 29., változat: Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
ok
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 22., változat: Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez egy kicsi, könnyű óra, amely alkalmas egy kisebb férfi vagy női kézhez. Nagyobb kéz esetén a pántot hosszabbra kell cserélni. Az előnye a kijelző. Minél több fény éri, annál jobban olvasható. Így a kijelző még a nyári zord fényben is bekapcsolva van, gazdaságos és mégis tökéletesen olvasható. Gyengébb fényviszonyok mellett este és éjszaka a háttérvilágítás jó. A lépésszámláló és a távolságmérési funkciók nagyon jók, mind a parafa (testmagasság szerint), mind a GPS segítségével. Mosogatáskor vagy a műhelyben végzett munka során stb. ez is rögzít néhány lépést, de szinte az összes általam kipróbált kézi lépésszámlálót is. Ha számítógépen dolgozik, nem ad hozzá lépéseket. A pulzusszámmérés indikatívan jó. Kevésbé pontosan méri az alvást. Nyugtalan ébrenlétben az alvást méri, nyugtalan alvásban viszont az ébrenlétet. Nehéz mérni, ezért én ezt egy kis óvatossággal venném. Ez iránymutatásként használható, és ezért elegendő. A napelemes töltés jó. Közvetlen megvilágítás mellett, nyugalmi állapotban óránként 1%-os akkumulátorteljesítményt biztosít. Ebben az állapotban az óra naponta kb. 5-7%-ot ürül (óra + pulzusmérő, BT, GPS nélkül). Így a csendes szabadban elég jól tud tölteni. De ahogy sétálsz, a naphoz viszonyított szög megváltozik, így sokkal kevesebbet töltődik fel. Az akkumulátor élettartama így 70%-a annak, amit a kijelzőn a hátralévő akkumulátor-élettartam visszaszámlálása mutat. Hátránya a Garmin Connect-től való függés és a zárt rendszer. Mindent elküld a Garmin szervereire (és a Garmin tovább feldolgozza az adatokat, bár anonim módon, más célokra). Szerencsére most már internetkapcsolat nélkül is szinkronizálhat telefonjával, táblagépével (de ha már csatlakoztatva van, minden elküld a Garmin szerverére). Csak offline térképek nem jeleníthetők meg. Saját tárcsákat is létrehozhat. Egy kis kijelzőre lehet számítani. A nagy hátránya, hogy a következő riasztás időpontját vagy a BT állapotát nem lehet megjeleníteni a tárcsán (BT be van kapcsolva, csak BT csatlakoztatva). Ez még a fejlesztőknek szóló dokumentáció szerint sem lehetséges, így még fejlesztőként sem tudsz ilyen funkciót hozzáadni a tárcsához. Csak azt mutatja, hogy van egy tervezett riasztás, egy riasztás, de nincs időinformáció. Mindig kattintson a riasztásokba, és nézze meg, mikor van beállítva a riasztás. Összességében ez egy praktikus óra, de a gyártó nem éli ki a benne rejlő lehetőségeket. Az időfunkciókat, riasztásokat javítani kell. Vezérlés is. Ehhez pontosabb hátralévő élettartam-számlálásra lenne szükség. Ami a piacon van, ha egy kis órát keresünk lépés- és távolságméréssel, állandóan bekapcsolt kijelzővel és nagyszerű akkumulátor-élettartammal, ez egy jó óra. Nincs szükség arra, hogy a töltő rabszolgája legyél, és naponta több eszközt tölts fel. De van még hová fejlődni.
A mindig bekapcsolt kijelző jól olvasható
Hosszú akkumulátor-üzemidő egyetlen töltéssel
Lépések, távolság pontos mérése
Kicsi, könnyű, kisebb kezek számára is alkalmas
A Garmin zárt rendszere
Egy töltéssel az idő körülbelül 70%-át bírja.
Rosszul működik az ébresztőóra.
Kiaknázatlan lehetőségek.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 01., változat: Garmin Instinct 2S Solar Graphite
Hitelesített vásárlás
Összességében egy szilárd óra, amin nem változtatnék, a sok funkciójához képest megfelelő akkumulátor-élettartam. Ideális kisebb kezekre. Az óra kiválóan alkalmas kézi munkára, ahol nem fél attól, hogy azonnal megsérül. A kijelző kiválóan olvasható a napon. Ha nem bánja a megjelenést (ami csodálatos, de nem éppen elegáns) és az érintésmentes kijelzőt, akkor ez a megfelelő választás.
Pontos pulzusmérő, oximéter
Elem élettartam
Könnyű kezelni
Garmin connect
Kijelző (jó olvashatóság)
Súly (könnyű)
Kellemes méret (17cm kar kerülete)
Pontos magasságmérés kalibrálás után
Megfelelő barométer (a + - értékek más érzékelőknek felelnek meg)
Kellemes anyag és kivitel
Íves navigáció
A napelemes töltés cseh körülmények között nem használja ki a benne rejlő lehetőségeket (másrészt egész napos erős napon akár 3%-ot is visszaadhat az akkumulátorból, ami nagyon tisztességes)
Alkalmankénti rendszerlevágás (talán megoldja a jövőbeli optimalizálást)
Nem rögzíti az alvást magasabb pulzusszám mellett (pl. alkoholfogyasztás este)
Rosszabb lépésrögzítés más órákhoz képest, egy kis kézmozdulat túl sokat ad (véleményem)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ